keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Vihdoinkin!

Varmaan arvaatte, että mitä olen puuhaillut viime päivät?


 - Kyllä, juuri sitä! :)


Ihana tunne päästä omaan kotiin, nyt ei olla enää Seinäjoen asunnolla yhtäkään yötä.
Pintaremontti on valmis ja yläkerta on saanut jo muutaman huonekalun. Ehdin äsken purkamaan pari laatikkoa vaatteita kaappeihin, jee. Makuuhuoneesta uupuu vielä pari huonekalua, pitää ostaa ihan uusia siis. Meille kävi klassisesti, remonttiin menikin enemmän rahaa mitä oltiin aluksi laskettu. Katsotaan nyt, että millaisiin huonekaluihin on vielä varaa. Lipasto makuuhuoneeseen ainakin on hankintalistalla ykkösenä ja sitten tietysti verhoja, valaisimia ja muita pienempiä juttuja. Ikea taitaa kutsua! Tilasin kyllä H&M Home tuotteita tuossa pari päivää sitten. Toivottavasti paketti tulee nopeasti, paketissa on mm. helmalakana sänkyä varten ja uusi päiväpeitto.

Esittelenkö tätä uutta asuntoa sitten vasta, kun se on täysin valmis? Tietty uusista pintamateriaaleista voisi jo ottaa jotain kuvia?

Kissut haetaan huomenna tänne. :))

3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Oon lukenu sun blogia tässä (löysin sen sattumalta isotkoot-sivuston kautta) ja tuli vaa mieleen, et mulla ois yks mekko joka vois sopii sulle aika hyvin! Oon saanu karistettuu vähän kiloja ja sitä myötä moni ihanuus on jäänyt liian suureks, kuten nyt tää kyseinen City Chic-farkkumekko (ostettu ja rakkaudella raahattu Ausseista :), jota en oo kauheesti kerenny pitää...Se on tavallaan korkeevyötäröinen, mutta istuu tosi kauniisti ja korostaa mun mielestä muotoja kauniisti...No kumminki jos oot kiinnostunut niin voin lähettää sulle kuvan s-postitse :)

  VastaaPoista
 2. Hennesillä on kyllä kaikkia ihania juttuja. Mäkin tilasin just vähän aikaa sit päiväpeiton=) Täällä ainakin yks joka on kiinnostunut kaikista remppa-ja kotijutuista=)

  VastaaPoista
 3. Hei A.S!
  Joo, ilman muuta saa laittaa kuvia. :)

  Keke: H&M:llä on kyllä ihania juttuja ja yllättävän laadukkaita. Ja tietty hinnatkaan ei ole pahoja. :) Paketti ei ole vielä tullut, toivottavasti ei mene viikkoja paketin tulemiseen..

  VastaaPoista