keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Some tea maybe?


Olenko maininnut, että en juo kahvia ollenkaan? Teetä juon sen sijaan päivittäin ja tulikin hankittua tälläinen keittiön tyyliin sopiva rasia teepusseille. :)


Tänään tuli hankittua ihania tulppaaneja, toivottavasti selviävät edes tämän viikon. Minä kun en ole mikään viherpeukalo. Orkideoista pidän myös paljon, ne ovat selvinneet hoivissani joskus jopa pari kuukautta. Kuinka pitkään ne oikeasti pitäisi selvitä?


Olenko kertonut, että pidän lakuista? Nam, tuli ostettua tänään Keuruun lakritsia. Mies pitää kovasti kekseistä, nämä eivät ilmeisesti ole kovin hyviä, kun noin täynnä näyttää olevan vielä.

Meillä on tapana ostaa Starbucks-muki ulkomailta, jos kyseisessä maassa vaan on kyseinen kahvila. :) Washingtonissa emme vielä ole käyneet, mutta tuo muki on tuotu lahjana. Olemme siis käyneet Lontoossa, New Yorkissa ja Barcelonassa.

Nämä kuvat olivat keittiöstä. Sieltä uupuu vielä matto ja joitakin pieniä sisustusjuttuja. Taas tänään käytiin Askossa, Maskussa ja Sotkassa. Vuodesohva on hankkimatta ja mattoja myös käytiin katsomassa. Asko tuntuu olevan eniten meidän tyylinen paikka ja oli myös parhain palvelu. :)

Tänään tuli käytyä Seinäjoella mutta nyt ei tarvitse enää mennä, asunto on luovutettu. Tuntuu vapauttavalta, kun tietää kaikkien kamojen nyt olevan täällä ja voi jotenkin lopullisesti asettua tänne. Tänään tuli myös käytyä hyvän ystävän luona, oli kivaa jutskailla ja 3 tuntia menikin ihan huomaamatta.

Minulla piti olla paljon muutakin asiaa, josta postata..mutta nyt päässä lyö ihan tyhjää..mitä ne asiat oli?

Noh, ainakin yksi juttu on mielessä. Pääsen taas pian Saran keikalle Seinäjoelle. Hassua, kun pitää nyt sitten ottaa hotellihuone sieltä. :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti