torstai 24. maaliskuuta 2011

Uusi tukka

Oli tarkoitus jo eilen postata, mutta jostain syystä netti ei toiminut enää illasta. Nyt taas pelittää ja voin kertoa uudesta tukastani. Tiistaina olin Seinäjoella koko päivän ja kävin siinä sivussa myös sitten parturissa. Edellisestä värjäyksesta olikin ehtinyt kulumaan jotain muutama kuukausi. Oma värini hiuksissa on hyvin tumma, joten ei sillä tavalla kauheasti ehdi näkyä tyvikasvua. :)

Halusin hiuksiini raitoja pitkästä aikaa, mutta omalla kohdallani se ei ole ikinä käynyt helposti. Ensiksi pitäisi ottaa väri pois ja sitten laittaa toinen väri. Mutta nyt parturilleni oli tullut uutta raitojen tekemiseen käytettävää ainetta, joka sisältää sinkkiä. Nyt ei siis tarvinnut ollenkaan värinpoistoa, vaan aine laitettiin suoraan hiuksiin ja lopputulos oli yllättävän hyvä, kun ottaa huomioon hiuksieni tumman pohjavärin.

Raidat huomaa, jos oikein tarkasti katsoo. ;) Kuva otettu Amarillon vessassa eilen, siellä oli mielestäni aika hyvä valo kuvien ottamiseen.Otsuria leikattiin uuteen malliin, mukavaa vaihtelua. :)

Aurinkoisella ilmalla ulkona saisi varmaan hyviä kuvia, sellaisista on nyt vaan ollut puutetta. Tyhmää, kun eilen piti sataa lunta lisää. Haluan jo alkaa käyttämään avokkaita!

Huomenna taas Seinäjoelle tyhjäämään kirppispaikka ja tekemään loppusiivous entiseen asuntoon. Onneksi saan ihania apujoukkoja, ei tarvitse yksin selviytyä. :) Pitää tässä myös ehtiä leipomaan, kun veljeni tulee Usasta kotona käymässä ja hänen synttäreitä juhlitaan samalla. Kivaa siis tiedossa ja paljon herkkujen syömistä. ;)

1 kommentti: