maanantai 7. maaliskuuta 2011

Helsinki and other news


Tuo yllä oleva kuva kertoo tämän viikon työasemastani. Olen nyt Seinäjoella pakkaamassa viimeisiä tavaroita ja tietty kissujen kaverina. Ensi viikolla kaikki onkin sitten toisin, kissut voi viedä vihdoinkin uuteen asuntoon ja tavaroita voi alkaa järjestelemään toden teolla. Aika outoa, kun nyt ei ole telkkaria ollenkaan. Ainoastaan läppärini on ainoa viihdykkeeni tällä viikolla. Olisiko kenelläkään vinkata internet tv-palveluista?

Siitä Helsingin reissusta ajattelin nyt jotakin postailla. Aika huonosti tuli kuvia otettua ja visiitti oli niin pikainen, että aikaa ei kauheasti ollut pyöriä kaupungilla. Noh syömään kerittiin tietty. :)

Virgin Oil toimi syömispaikkana. :)
Rasvainen mutta ihana pizzani.
Jälkkärikin tuli otettua, suklaakakkua ja banaanijäätelöä.
Mies käski tuoda tuliaisiksi aiemmin erittäin hyviksi havaittuja Leonidaksen suklaita. Tämä ihana suklaakahvila sijaitsee Kampissa.
Tämä heikkolaatuinen kuva on oikeastaan ainut, joka tuli napattua.
Nyt taidan sukeltaa tuonne vaatekaappiin, iso urakka edessä. Läppärin kautta pitää yrittää kuunnella musaa, kyllä on huonosti asiat. :)

Tänään tuli kuunneltua pitkästä aikaa kotimaista Saraa, miksi heidän piti lopettaa musan tekeminen ja minne Joa on kadonnut?

2 kommenttia:

  1. TV-kaista on ihan ässä jos Suomen kanavia haluaa katsella, tosin TV-lupaa pitäis muka siitäkin maksaa. Sillä mä kattelin Usassa ja hyvin pelitti. Usan telkkariohjelmia puolestaan löytyy helpoiten varmaan CastTV:n kautta :>

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jenni!! Sain eilen katsottua sen avulla Täykkärit ja Frasierin. Siellä oli just sopivasti 2 viikon ilmainen kokeilujakso. :)

    VastaaPoista