sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Päivän asu

Aurinko tarjosi taas meille parastaan tänään, harmi kun ei ehtinyt kävelylle. :( Nukuttiin miehen kanssa tänään myöhempään, kun kerrankin sai. Päivällä mentiin hankkimaan kaikkea tarpeellista tavaraa, kuten laatikoita säilytykseen, siivousvälineitä ja ruokaa. Kirpputorillakin tuli käytyä, täällä varmaan suosituin taitaa olla tuo Adam&Eva. Sieltä en ostanut mitään, olisi kyllä ollut pari houkuttavaa aitoa Guessin laukkua. Mutta hintaa niillä oli ihan liikaa, kun ottaa huomioon missä ympäristössä niitä myy. Päivällä tuli tietty myös taas järjesteltyä ja purettua tavaroita. Ruokaakin tein, eli nyt on kokkailtu uudessa keittiössä jo kaksi kertaa.

Nyt illalla oli jännittävät paikat, kun pesimme Johnnyn ensimmäistä kertaa yksin. Aiemmin tehtiin niin, että veimme Johnnyn kasvattajille pesetettäväksi. Sillä kun on jostakin syystä pelkotila kuivaajaa kohtaan. Mekin hankimme oikein kissakuivurin, oli muuten tehokas ja mahtava laite. Kovaääninen tosin, ei ihme että kissa pelkää. Pesu meni oikein hyvin, mutta kuivaaminen sai kissan paniikkiin ja tärisemään. Onneksi mamin syli rauhoitti ja saatiin kuivaus loppuun kunnialla.

Pesu valmis ja sitten kuivaamaan. :)
Sitten siihen päivän asuun.

Tuossa takissa alkaa olemaan jo liian kuuma. Tässä muuten meidän sotkuista kuistia.
Tuo tunika on varmaan vanhimpia vaatteita mitä omistan, ostettu Lindexiltä joskus jotain 5 vuotta sitten?
Tänään tuli sellainen tunne, että haluaisin uusia vaattekaappini sisältöni täysin. Voih, haluan Lontooseen shoppailemaan! :)

3 kommenttia:

 1. Lontooseen haikailen minäkin takaisin... tahtooooo!

  VastaaPoista
 2. Hei Satu! Eksyin blogisivullesi, kun googlailin Guessin laukkuja :)kaikenhuipuksi asun Vaasassa ja kävelit heti seuraavana päivänä kirpputorilla ohitseni miehesi kanssa, meinasin ottaa hihasta ja sanoa hei, ihan kuin tutulle, vaikka ethän sinä minua voi tuntea :) sinulla on tosi kiva ja energinen ote kirjoittamiseen ja asioihin ja täytyy sanoa, että olemme kovin saman tyylisiä ihmisiä :) ihailtavaa, että olet niin rohkea pukeutuja ja uskallat olla oma itsesi! "Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita", muista sellaisina päivinä, jos joku mättää ;)itse olen elämässäni isokokoisena, silti rohkeana ihmisenä, saanut monta kertaa tuosta voimaa, kun tuntuu että ihmiset eivät aina olekaan toisilleen niitä parhaita ystäviä.
  Onnea uuteen kauniiseen kotiinne ja tervetuloa Vaasaan! =)

  VastaaPoista
 3. Kirsikkainen: Et sattuisi tietämään sponsoreita, jotka tahtois rahoittaa meidän matkat? :D

  Anonyymi: Ei ole totta, mikä sattuma! Olisit vaan nykäissyt hihasta. :) Kiitos aivan mahtavasta kommentista ja toivottavasti törmäillään vielä jossakin!

  VastaaPoista