perjantai 11. maaliskuuta 2011

Lucky bunny

Onnekas päivä tänään ollut. Ostelen aina silloin tällöin Veikkauksen arpoja, varsinkin yhdessä työpaikassani tuli osteltua niitä ihan mukavasti, samalla kun myin asiakkaille. :) Mutta tänään raaputin Casinosta ihan ok summan, en nyt puhu tuhansista, mutta semmoinen mukava summa kuitenkin. Aika outoa tässä jutussa on se, että näin unta viime yönä, että voitan arvalla. Toivottavasti muut asiat viime öisestä unesta ei toteudu, toinen puoli unesta taisikin sitten olla painajaista. :/

Voiton kunniaksi menin käymässä kaupungilla täällä Seinäjoella. Olin aamulla vielä Vaasassa ja nyt yön Seinäjoella ja taas huomenna Vaasassa yötä. Aikamoista autolla suhailua ollut tämä elämä tässä viime viikkoina. Asunnolla on tapetit jo yhdessä huoneessa ja toisessakin jo jonkin verran. Sitten vielä laminaatit ja listat kiinni ja se alkaa olemaan siinä. :) Tälle illalle vielä hommaa paljon tiedossa, onneksi kello on vasta noin vähän. Pitäisi ainakin kissojen kynnet ja turkit hoitaa, pakata (ylläri!), miettiä huomiset vaatteet Vaasaan, katsoa Emmerdalen jaksot, hinnoitella kirppistavaroita ja muuta mukavaa.

Täällä Sjoella on eräs valaisinliike lopettamassa liiketoimintaansa, koska tuotteet siirtyy nettiin myytäväksi. Siellä tuli käytyä, koska uudessa asunnossa on huomattavasti enemmän tarvetta valaisimille, kuin nykyisessä. Voi mitä ihanuuksia siellä oli!! En tiedä, että pitäisikö tehdä taktinen liike ja odottaa loppuunmyynnin loppuun asti ja toivoa, että siellä olisi suosikkini vielä jäljellä? Kävin myös Seppälässä, siellä oli hurmaavia kumisaappaita, jotka olisi ehkä menneet minullekin, mutta en jaksanut kokeilla. Näillä keleillä sellaisille totaalisesti olisi tarvetta! Seppälästä tarttui jotain mukaan..


Neulejakku -50%
Tuollaista neulejakkua olen katsellut jo pitempään. Esimerkiksi Ruotsissa oli Indiskassa aika samanlainen neule, mutta jäi ostamatta korkean hinnan takia. Tämä maksoi nyt 15€, tykkään! Laitan tämän varmaan huomenna päälle Vaasaan, siellä on tiedossa kaupungilla pyöriskelyä ja sen jälkeen asunnolla tavaroiden purkamista ja illalla kevyttä viihdettä.

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Emmerdale <3 Vähän kivaa kun pääsette ihan Omaan kämppään ja saatte vielä tehtyä siitä mieleisenne!

    VastaaPoista