torstai 31. maaliskuuta 2011

Raippaluoto

Kävimme asioilla keskustassa ja jotenkin päätimme sitten yhdessä käydä Raippaluodon sillalla. Kaunis aurinkoinen sää kannusti ajelemaan 15 km per suunta sillalle. :)

Raippaluodon silta lähestyy
Sillalla
Silta toiselta suunnalta kuvattuna
Voih, paljon vielä lunta ja jäätä
Päällä: Takki - NewLook (tilattu olikos se nyt sitten viime vuonna?), Leggarit - Lindex, Saappaat - Evans, Huivi - H&M, Aurinkolasit - Guess
Vaihdoin jo huomattavasti kevyempään takkiin. Ärsyttää, kun ei oikein tiedä millaista vaatetusta sitä pitäisi pukea. Jos käy esimerkiksi kaupoilla niin varmasti tulee villkangastakilla liian kuuma. Mutta tuo takki oli taas ehkä hitusen liian ohut, ainaski kun matka suuntautui tuonne sillalle. :)

Ajattelin esitellä viime päivien ostoksia. Kaikki on vähintään tarpeellisia. ;)

Korvakorut Glitter Top Collection
n. 11€Pohjustusvoide kasvoille - MSCHIC, Isadora luomiväri Smokyeye-meikin tekemiseen, TBS vartaloi, Depend kynsilakka, TBS korostusvoide kasvoille, Kicks luomivärisivellin
Olen pulassa ilman Smashboxin pohjustusainetta ja HR:n meikkivoidetta. Lumenen pohjustusvoide on mielestäni yhtä tyhjän kanssa ja Armanin meikkivoide ei vaan ole yhtä hyvä kuin HR:n. :( Näistä uusista tuotteista onneksi oli jotakin apua, kasvot näyttää ainakin vähäsen paremmilta.

1 kommentti:

  1. moi, vanhaan juttuusi liittyen kysyn, että käytätkö tuota meikin pohjustusvoidetta kosteusvoiteen päälle vaiko pelkästään puhtaalle iholle?

    VastaaPoista