lauantai 5. maaliskuuta 2011

On tämä vaan niin ihana

Tänään kannoimme erittäin suuren kuorman tavaroita tänne uuteen asuntoon. Olohuoneessa on nyt oikeastaan kaikki kalusteet, pikkutavarat tietty vielä puuttuvat. Keittiö on myös kalustettu ja näyttää hyvältä. Olemme tänään täällä ensimmäistä yötä, toivottavasti saa hyvin nukuttua. :) Olemme asuntoon enemmän kuin tyytyväisiä, varsinkin pintaremontin jälkeen, eli luultavammin viikon kuluttua jo. Laitan kuvia sitten vasta valmiista asunnosta, vaikka tyyliin ennen ja jälkeen.

Otin pöydän Shoppiksesta, vien sinne tavaroita perjantaista alkaen. Paikka täyttyy eniten varmaankin huonekaluista ja vaatteista. Vaatekaapit on tyhjentämättä vielä, ensi viikolla se urakka siis odottaa. Myyntipaikan numeron saa tiedustelemassa sähköpostitse bunnymode@gmail.com :)

Hauskaa lauantaita!

ps. Me vietämme lauantai-illan täällä miehen kanssa pomppien asunnossa tasahyppyä ja hymy on erittäin leveä molemmilla!! :)

1 kommentti:

  1. Odotan jo suunnilleen kieli pitkällä kuvia uudesta kämpästä, esimakua tarjonnut kuva oli nimittäin hyvin luoaava! Itselläkin kamala pesimisvimma päällä...

    VastaaPoista