perjantai 16. syyskuuta 2016

Uudet silmälasit

Kirjoitin aiemmin, että minun olisi pakko saada uudet silmälasit. Linssien pinnoite oli todella huonossa kunnossa, viiruja täynnä ja ne haittasi jo näkemistä. Sopivia ei tuntunut löytyvän mutta sitten kävin Synsam optikoilla. Sieltä löytyi useampikin vaihtoehto. Hassua sinänsä koska muista paikoista ei löytänyt yhtäkään vaihtoehtoa. :D
Siellä oli alkanut vähän aikaa sitten uudenlainen kampanja, Suomessa ensimmäinen optikkolike jolla on tälläinen sopimus tarjota asiakkaille.
Sain heiltä 2 silmälasit ja yhdet aurinkolasit vahvuuksilla maksamalla kuukaudessa 69,90€. Sopimuskauden aikana saan mennä vaihtamaan silmälasit, jos haluan. Lisäksi jos tulee vaurioita tms. niin saan uudet silmälasit. Sopimuskauden päätyttyä (esim. 2v), saan paluttaa kaikki lasit tai sitten lunastaa itselleni esim. yhdet silmälasit sillä kuukausimaksun hintaan omakseni.
Tämä ei ole maksettu mainos vaan oikeasti mielestäni hyvä diili. Nuo silmälasit, jotka valitsin olivat hinnaltaan noin 800eur/pari. Joten hintavia olisivat olleet normaalihankintana. :D

Esittelen hankintani nyt. :)

Roberto CavalliFace y Face


Face y Face 

 Ihanaa kun näkee nyt hyvin. Näköni ei ole muuten muuttunut yhtään, viimeksi näöntarkastus tehty 4 vuotta sitten. Miinusta minulla on aika paljon, -5,75. Ensimmäiset silmäalasit sain jo ala-asteella, joten muutamat silmälasit on tässä tullut ostettua. :D

Mitäs mieltä olette? :)14 kommenttia:

 1. Eli jos tota kestää 2v, sä maksat tosta lasien "vuokrauksesta" 1680e. Ja lisäks vielä niistä laseista, jotka pidät. Vaikuttaa järjettömältä, ikäänkuin osamaksu niistä sun 800e+ laseista joista saat sit pitää vaan toiset (kunhat maksat taas 70e). En ymmärrä mitä tuossa säästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin saat 3 silmälasit (tai tapauksessani aurinkolasit vahvuuksilla) "ostettua" kerralla. Lisäksi jos haluan, saan tosiaan vaihtaa vaikka kaikki lasit uusiin. Vähän sama idea kuin laukkuvuokraus, oletko kuullut siitä? :) Olen aina halunnut itselleni monet silmälsit, joita vaihtaa tarpeen mukaan. Ruotsissa tämä tosiaan on ollut jo kauan mutta nyt Suomessa ekaa kertaa.

   Poista
 2. Ihania kaikki ja kiva kun hieman erilaisia. Onnistuneet valinnat! Mun suosikit ekat, ne on täydelliset sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Ekat on omat suosikkini myös mutta tykkään kyllä kaikista. Mukavaa vaihtelua!

   Poista
 3. Tosi hyvin sopii kaikki! Todella raikkaan näköisiä ja tuovat pirteyttä kasvoihisi! Hyvät valinnat olet tehnyt jokaisten kohdalla!!

  KR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat kyllä tuo jotenkin nuorekkuutta kasvoihin, jännä juttu!

   Poista
 4. Järjetön diili...ei se tyhmä ole joka pyytää.

  VastaaPoista
 5. Todella kivat uudet lasit. Itsekin lasien käyttäjänä tykkään varsinkin noista pokista mallinumero 2 - sopii sinulle hyvin.
  Satu olen avannut muutaman vuoden tauon jälkeen Bloppikseni, jossa myynnissä 50-54 kokoisia vaatteita - pääasiassa Marina Rinaldia ja Samoonia. Laitan linkin sinne tähän, mutta voi poistaa sen, jos niin haluat.

  http://fantsula.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Wau, nuo Roberto Cavallit passaa sulle ihan täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 8. Wau, nuo Roberto Cavallit passaa sulle ihan täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 9. Hyvältä näyttää, mutta ihan noin ruusuista kuvaa ei sopimuksesta kannata kuitenkaan antaa. Sopimusehdoissa on aika paljon pykäliä ja esim jos kalliit lasit katoaa/varastetaan niin kyllä siinä joutuu maksumieheksi jos uudet tilalle haluaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itselläni nämä on koko ajan päässä, että ei ole kukaan vielä onnistunut niitä päästäni varastamaan. :D

   Poista
 10. Tämä on mahtava tuote suomalaisille ketkä ovat muutenkin liikavelkaantuneet. Oikeasti, en tiedä olenko kuullut mistään typerämmästä.

  VastaaPoista