torstai 3. maaliskuuta 2011

Tilaus saapui

Helsingin kuvat saavat vieläkin odottaa, nimittäin tänään saapui Forever21 -tilaus. Tasan viikko meni tilaamisesta paketin saapumiseen ovelle. Paketti tuli Englannista ja tosiaan postikulut olivat sen 6€. Paketti tuotiin ovelle asti, lähettifirmaa en tiedä, soittivat kun olin asioilla ja kysyivät lupaa oven eteen jättämiseen.
Mutta tiedättekö mitä? Sisältö oli pettymys. :( Takki oli liian pieni ihan jo yläosasta lähtien. Violetti neule oli hassun mallinen ainakin omaan kroppaan sovitettuna. Ainut hyvä asia oli tuo valkoinen neuletakki, siinäkin ehkä tavoitetta kadottaa muutama sentti, mutta matsku on ihanaa.

Eli takki ja violetti neule menee myyntiin!

Tuotteet esitelty täällä. Takin luulisin sopivan sellaiselle, jolla on pieni yläosa ja käyttää kokoa 48/(50). Violetin neuleen osalta koko on mielestäni 50. Hinnat ovat samat, kuin kuvien alapuolella näkyy. Postikuluja en osaa vielä sanoa, jos joku esim. haluaa ostaa molemmat. Pyydän yhteydenottoa sähköpostin (bunnymode@gmail.com) kautta. :)

3 kommenttia:

 1. Harmi, että tilaus oli pettymys. :/

  Syksyllä kun pääsin noita vaatteita kokeilemaan niin ne oli mulle kanssa melkosia pettymyksiä. Eivät yhtään sopivia mun kropalle. Ainoa vaate, joka lähti mukaan oli neulostakki, joka on avonainen edestä. Eli just sellanen missä ei oo niin väliä, että onko se kokoa liian iso vai pieni :p En ihan ymmärrä, että millaselle kropalle ne on tehty.

  Senpä takia en oo jaksanu ilahtua tosta euroopan verkkokaupasta.

  VastaaPoista
 2. Millasta materiaalia tuo takki oli?

  VastaaPoista
 3. Noora: Joo, en tiedä miksi nuo tilaamani vaatteet olivat niin huonoja itselleni. Kesäiseltä New Yorkin matkalta löysin ihan muutaman kelpo vaatteen kyseiseltä firmalta. Saas nähdä, että uskallanko tilata tuolta enää mitään.

  Jenni: Takki on vanhassa asunnossa, että en pääse sitä nyt tutkimaan. Mutta sovittaessani sitä päälle, kangas näytti ja tuntui villakangastakkimaiselta. Mukavaa muuten, että olet ehjänä takaisin Suomessa! :)

  VastaaPoista