torstai 10. maaliskuuta 2011

Style


Tälläinen tupsahti tänään postilaatikkoon. Huusin tämän 10 €:lla huuto.netistä, eli edullisesti. :) Vielä en ehtinyt perehtymään syvällisemmin mutta vaikutti oikein hyvältä pikaselauksella. Tämä kirja on ollut jo pitempään mielessäni ja tietääkseni muutenkin kovin suosiossa muotibloggaajien keskuudessa.

Tiedättekö, tuntuu ihan kuin olisin muuttanut jonnekin kauemmaksikin. Kävimme tänään Vaasan Minimanissa ostelemassa kaikkea yleishyödyllistä, ympärillä kuului kaikkia muita kieliä paitsi suomea. :)
Ahdistaa tuo ruotsin kieli, jota on joka paikassa. Pitäisi sitä opetella puhumaan huomattavasti nykyistä paremmin, kai ne sanat sieltä muistuu kun täällä elelee?
Luin juuri eilen lehdestä, että kuinka yrittäjille tulee kustannuksia kaksikielisyyden takia. Henkilökunnalle täytyy maksaa enemmän palkkaa, jos käyttää enemmän kuin yhtä kieltä, palvelualalla siis ainakin. Lisäksi kaikki opasteet, kyltit ja mainokset täytyy teetättää tuplana. Alan nyt ymmärtämään, että miksi kaksikielisyys on aika ajoin kuuma peruna eduskunnassa.

Huomenna vien tavarat Seinäjoen Lakeuden Shoppikseen. Paikkanumeron saa laittamalla spostia oikealla näkyvään osoitteeseen. Lisää tavaraa sinne tulee varmaan tiputellen, kaikki kun ei kerralla mahdu. :)

2 kommenttia:

  1. Tampereella kuulee vähän muutakin kuin ruotsia... itseasiassa olen sitä kuullut täällä vain pari kertaa, kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä kylläkin. Englantia tosi paljon. :]

    VastaaPoista
  2. Täällä sjoella ei oikein muuta kuulu kuin Suomea kaupungilla. Kesäisin sitten muitakin kieliä. :)

    VastaaPoista