sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Korupuu

Tulimme tänään takaisin vanhempieni luota ja nyt on masu täynnä. Juhlittiin samalla veljeni synttäreitä ja meille tulikin muutama sukulainen kylään.
Minun osuuteni juhlapöytään oli Banoffee-kakku. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt kyseistä kakkua tai edes kuullut kondensoidusta maidosta. Kakku oli muuten hyvä, mutta toffee ei saanut olla tarpeeksi kauan aikaa pakastimessa, joten se oli aika juoksevaa. Maku oli kuitenkin hyvä. :)


Viikonloppuna tuli jonkun verran ulkoiltuakin, pääsin moottorikelkkailemaan pitkästä aikaa. Tästä tapahtumasta ei ole kuvaa, mies ei ollut oikein tajunnut kuvata (vaikka häntä kyllä kuvailin paljonkin. :) ).

Miehen meno oli tämän näköistä, kunnia kuvan ottamisesta kuuluu siis minulle. :)
Tässä vielä kuvaa uusista hiuksista. Unohdin GHD:n kokonaan tänne Vaasaan. Kuvasta näkyy aika hyvin, että kuinka hiukseni sojottaa joka suuntaan, jos en ole niitä suoristanut.
Asuna oli taas vanhaa tuttua, tunika tilattu Yoursilta pari vuotta sitten, leggarit Zizzin. Uutuus on ainoastaan H&M:n hartiahuivi, joka on ostettu kirppikseltä vitosella. ps. älkää suurentako tätä kuvaa, ilmeeni on suorastaan hirveä! :D
Kerrankin muistin kuvauttaa miehelläni yksityiskohtia. :) Korvikset on viimeisimmältä Hesan matkalta.
Kaulakoru on aiemminkin täällä esiintynyt H&M:n löytö. :)
Oli pakko ottaa kuva äitini korupuusta, eikö olekin herkullinen? Ostin tuon korupuun hänelle joululahjaksi Stockalta, olisi voinut itsellekin tietty ostaa samanlaisen. Onkohan näitä vielä siellä?
Äitini tuoksuvalikoimaa. Suihkautin tuota violettia Armanin tuoksua, varsin herkullinen tuoksu. :)

 Jätimme ensimmäistä kertaa kissut yksin yöksi tänne uuteen asuntoon. Kova ikävä oli ollut molemmilla, kun ovella meinasivat ihan jyrätä meidät. Elviralla on ollut vähäsen stressiä tästä muuttamisesta ja uuden kissan ottamisesta. Se on sitten ilmennyt sillä tavalla, että välillä pissaa on ollut keittiön lattialla. Ensiksi meinasin viedä kissua eläinlääkäriin, mutta sitten kuulin Royal Caninin rauhoittavista raksuista. Ne ovat oikeesti auttaneet, ei ole enää pissoja lattialla. :))

Nyt on ollut migreeniä taas parina viime päivänä. Heti saa kärsiä siitä, kun syö esimerkiksi väri- ja lisäaineita sisältäviä karkkeja tai muuta ruokaa. Ei kiva juttu ollenkaan. Ensi viikolla taas terveyspirtelöt ja itsetehdyt ruoat kehiin. :)

Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä Ikeaan, jeeee! Sen reissun jälkeen varmaan sitten kehtaa esitellä tätä asuntoa, kun ei ole niin autiota.

1 kommentti: