maanantai 13. tammikuuta 2014

Mahtavaa alkanutta viikkoa!

Nyt se talvi tuli, ihanaa! Kuinka moni on samaa mieltä? :D Hiihtämään en ihan vielä mene, täällä on pakkasta melkein 20 astetta. Hui!

Kävin tänään ystävän kanssa kaupungilla, itseasiassa hän oli toinen kaasoistani häissämme. Oli niin kaunista ulkona, aurinko paistoi ja kirpeä pakkanen paukkui. Pari hankintaa tuli tehtyä kaupoista, huolella harkittuja.

Nahkahanskat tulee oikein tarpeeseen tälläisillä keleillä, katsoin näitä hanskoja H&M:llä jo ennen joulua mutta silloin en malttanut ostaa. Näin nämä sitten keskustan H&M:llä mutta siellä oli vain kokoa S. Minulle piti olla L, joten pyysin myyjää soittamaan Kivihaan H&M:lle..sieltähän onnekseni kokoani löytyi vielä!


Kuvassa on uusia kynsilakkoja myös. Diorin kynsilakan ostin jo viime viikolla Stockmann Beautyn alesta -50% hintaan. Dependin lakat ostin tarjouksesta myöskin. Nuo sävyt on erilaisia, vaikka kuvassa saattaakin näyttää kaikki melkein samalta. :)

Onko teillä sellaista ongelmaa, että pesukone syö sukkia? Meillä on ihan selvästi nälkäinen pesukone. H&M:n lasten puolelta löysin jättipakkauksen näitä söpöjä sukkia, onkohan aikuisten puolella tälläisillä kuvioilla ollenkaan?


Vaasalaisille plussakokoisille tiedoksi; Bestsellerin Junarosea saa nykyään Kivihaan Vero Modasta GW Galleriasta! Minulle se oli ihan ylläri, mukavaa että niitä saa nyt muualtakin kuin isoimpien kaupunkien myymälöistä. Sovitin tänään Junarosen housuja mutta sinne ne jäi, ei oikein istuvuus ollut hyvä. Ne H&M:n farkut on olleet tosi hyvät, jotka siis täälläkin on tullut usein esiteltyä. Ostin ne silloin syksyllä viime vuonna, nyt samanlaisia ei ole enää saatavilla. Olisi pitänyt ostaa monet!!

Minulla on ongelma. Kaverin häät on jo ensi kuussa ja minulla ei ole mitään hajua mitä laitan päälleni! En ole aiemmin ollut talvella häissä..mitä ihmiset niihin laittaa? Maximekko, lyhyt mekko?
Olen pyörinyt paljon mm. Asoksen ja Elloksen sivuilla. Keräsin muutaman vaihtoehdon, voisikin tilata kaikki sovitukseen. Ulkomaisista nettikaupoista ei oikein niin viitsi tehdä. :(

ASOS
Ellos
NewLook
Monsoonilla sivuilla kävin myös mutta ne mekot oat huomattavasti kalliimpa näihin muihin verrattuna, joten en ottanut niitä ollenkaan vertailuun mukaan.

Mitä mieltä olette näistä vaihtoehdoista? Minulla on 2 suosikkia, osaatteko arvata mitkä? :)

11 kommenttia:

  1. Talvi tosiaan tuli, ja aurinkokin jopa paistoi tänään! :) Talvihäät, ihanaa! :) Mun suosikkimekko on ehdottomasti Asoksen musta-valkea! Ja heitän villin veikkauksen, että se vois olla toinen sinunkin suosikeista? :) -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mustavalkoinen mekko on kyllä kaunis ja se olisi suosikkini mutta se on makuuni liian ihonmyöntäinen...Parasta tietty olisi, jos sitä saisi sovittaa ennen tilaamista. :D

      Poista
  2. Tuo valko-musta Asos on myös mun suosikki, se on upea ja sopisi talvihäihin!

    VastaaPoista
  3. Täältäkin ääni tuolle Asoksen mekolle, toki tuo asoksen vaaleanpunainenkin kiva, ja ei paha ole newlookin reunimmaiset, tosin jos tuo maksi mekko on trikoota niin eih sit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vaaleanpunainen mustalla pitsillä on suosikkini tällä hetkellä ainakin. :)

      Poista
  4. Ite tilasin eilen ekaa kertaa elämässäni New Lookilta hameen. En harrasta postimyyntiä, kun tuntuu että kaupassakin on välillä vaikea löytää sopiva koko kahden koon väliltä. On meinaan pieni yläosa ja iso takapuoli. Tilasin nyt kuitenkin A-linjaisen hameen, jonka koko mietitytti. Käytän yläosassa 46 ja 48 vaatteita, alaosassa 48 ja 50 vaatteita, mutta kokotaulukon mukaan 52 koko oli oikea, kun mittailin. No toivottavasti ei ainakaan liian pieni tule, pienennettyä saa aina sivusaumoista, mutt suurentaa on huonompi :)
    Blogisi innoittamana muuten olen tutustunut noihin verkkokauppoihin. Tuntuu, että Zizzillä on tällä hetkellä menossa kausi, joka ei todellakaan ole minun makuuni.

    VastaaPoista
  5. Heippa Noora! Toivotaan kovasti, että se hame on sopiva! Onko Zizzin vaatteiden värisävyt vääränlaisia sinulle tällä kaudella?

    VastaaPoista
  6. Sekä värisiä että mallisia. Eilen kävin taas liikkeen ohi kävellessä Porin Zizzillä. Tarttui sieltä mukaan yksi mustanharmaa paita. En normaalisti tykkää harmaasta, mutta tämä ei jotenkin ole kunnon hailuharmaa vaan mustaan taittava. Myyjä itseasiassa sen minulle "bongasi". Eilen sovittamani paidat oli muutoin telttamaisia, paitsi ostamani. Taidan olla myös tippunut välikokoon tässä laihdutettua, suurimmasta osasta yläosia M oli iso ja S pieni. Kaikki hameet oli ihan kamalia tiimalasihameita, ei yhtään A-linjaista.

    VastaaPoista
  7. niin ja kauheasti oli semmoista sekakuviovaatetta. Oikeen silmiin sattuvia kuvioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan tukeutua Zizzin myyjien apuun. Heillä on kuitenkin paras käsitys niistä myymälän tuotteista. :) Itsekin kun olin Zizzillä myyjänä, niin oli ihanaa pystyä auttamaan asiakasta. Joskus ihan yllättävilläkin valinnoilla, mitä asiakas ei välttämättä itse olisi sovittanut muuten. Kuviot oli kyllä aika voimakkaita joissakin uutuuksissa. :D

      Poista