torstai 16. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Vautsi tätä tunnetta salin ja suihkun jälkeen, kun saa hyvillä mielin surffailla ja katsoa telkkaria. Jotkut sanoo, että aloittaessaan urheilun ei saa sellaista eufoorista olotilaa suorituksen jälkeen, monellehan sellainen olotila tulee. Joillakin on myös sellainen tapa, että urheilun jälkeen tekee mieli syödä herkkuja. Minulla on taas päinvastainen käyttäytyminen, tekee mieli syödä tosi terveellisesti! :)
Olen käynyt nyt paljon n. 3-4 krt/vko salilla tai Zumbassa, kun tätä aikaa tässä käsillä on nyt enemmän viime vuoteen verrattuna. Minulla piti alkaa osa-aikainen työ tämän vuoden alussa samalla työnantajalla mutta en ainakaan vielä ole tehnyt mitään tunteja, tämän vuoden puolella siis. Niitä tunteja odotellessa ja muita töitä etsiessä olen tässä sen takia ehtinyt puuhailla kaikkea. Hassua, että silti olen viimeksi postannut maanantaina. Bad Satu!

Meillä on tuolla yläkerrassa sellainen 10-vuotias poika...tai ainakin kuulostaa siltä. Mieheni hankki kosketinsoittimet, aikomuksenaan tehdä biisejä. Kuulostaa siltä kuin oikeasti joku teini olisi saanut ensimmäiset musavehkeet. Ensimmäiset nuo ei tosiaan olleet, mieheni on tehnyt dj:n hommia, joten musiikki on aina ollut läsnä ihan alusta lähtien. Minä tykkään hurjasti myös musiikista, olette varmaan jotain voineet päätellä niistä kaikista keikoista, joissa ollaan käyty ja olen täälläkin niistä kertonut. :D Minä en vain osaa tehdä musaa, kuuro sävelkorva. Kuulen sävelen selvänä päässäni mutta yrittäessäni esimerksiksi viheltää tai hyräillä se biisi..ei tule onnistumaan minulta! Minua ei myöskään kannata pyytää laulamaan, siitä ei tule mitään..Kyllä meiltä löytyy Singstarit ja muut mutta en ole oikein kehuttavia pisteitä laulamisesta saanut, joten en ole sitten niin innostunut siitä. Voice of Finland ja muut musaohjelmat tulee aina katsottua, varsinkin juuri tuo VoF on ihan mahtava ohjelma. Idolsia ei minun mielestä tarvitsisi tehdä enää ollenkaan tai ainakin pitää pitkää tauko siitä.UMK on myös pakko katsoa aina lauantaisin, hyviä musaa voi löytää sitä kautta. Tänä vuonna on erityinen syy seurata sitä ohjelmaa, mieheni serkku on kilpailussa mukana. Esiintyy bändissä, heidän vuoro onkin nyt tuleva lauantaina. Uskon, että pääsevät jatkoon!

Maanantaina on tiedossa parturi, en aio tehdä mitään hurjia muutoksia. Ihan vain punaisten raitojen kirkastamista ja tyvivärin laittamista. Tiedättekö, kun moni puhuu aika juurikasvusta. Kysehän ei ole juurikasvu vaan nimenomaan tyvikasvu. Juuret on siellä pään sisällä, ei ne näy pään ulkopuolella. Yksi miespuolinen parturi kerran sanoi minulle tästä, niinhän se asia on..ei vain ollut tullut ajatelleeksi aiemmin asiaa noin tarkkaan.

Viime postauksessa kyselin teiltä, että mitä tykkäsitte mekoista ja mikä olisi suosikkini. Tällä hetkellä mieluisin on tämä mekko:


Malli on pituudeltaan 180cm, joten tuo mekko olisi päälläni 20cm pidempi. Se olisi hyvä, en noin lyhyttä haluaisi käyttää. Tämän saa siis myös vaaleanpunaisena, myös tämä musta on mielestäni kaunis. Laitanko tilaukseen?

4 kommenttia:

 1. Tilaa mustana, nätti mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nyt nähdä, että kummanko värisenä tilasin. ;)

   Poista
 2. Ja sä meet kampaajalle, et parturiin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan virallinen nimitys taitaa olla parturi-kampaaja. :D

   Poista