perjantai 10. tammikuuta 2014

Yours&Zizzi

Heippahei!

Yoursin paketti saapui tänään, lisäksi eilen löysin todella edullisesti Zizzin alesta kivan paidan. Mies suostui ottamaan järkkärillään kuvat kesken kiireisen huoneensa siivoamisen, onneksi. :)


Yours kauluspaita erikoisilla hihoilla, koko 22/24.
Pidän tästä todella paljon, nimenomaan noiden erikoisesten hihojen takia. Kesällä mahtava!Yours bolero, koko 22/24.
Tämän boleron olisin toivonut olla reilumpi. Mitoitus on pientä, tarkoitus varmaan ei ollutkaan, että se olisi peittävämpi. Mallilla kuvassa bolero ei näyttänyt myöskään reilulta. Aion silti pitää. :)Yours neuletakki, koko 22/24.
Tosi kivan tuntuinen ohut neuletakki, tykkään. Väri on tummansininen, jos kuvasta ei huomaa.

Yours yöpaita, koko 22/24. Tykkään, kiva päällä ja söpö. :)


Zizzin paita alesta, koko XL. Tämä maksoi 10€, tykkään. Takaosa ja hihat on trikoota, edessä on nahkainen tasku.

Tykkäättekö? Minun mielestä oli aika edullinen paketti Yoursilta, kaikki nuo vaatteet postituskuluineen maksoi 50€. Housuja tarvitsisin mutta niitä on niin vaikea ostaa sovittamatta etukäteen. Haluan Evansin, Yoursin tai NewLookin Vaasan nyt heti! Zizzillä oli niitä 78cm lahkeenpituuksia housuissa ainakin hetken aikaa, sehän oli juuri sopiva minulle. Nyt niitä ei enää tunnu saavan ollenkaan, myyjäkään ei oikein osannut sanoa tilannetta. Ehkä meitä pätkiä ei sitten ole tarpeeksi ostajiksi asti?

Meitä nauratti miehen kanssa niin paljon äsken nuo kissujen touhut. Nuo kaksi ei ole mitään ylimpiä ystävyksiä mutta tulevat kuitenkin toimeen keskenään. Äsken Elvira oli maassa ja Johnny olisi halunnut leikkiä, ne siinä vähäsen äänteli toisilleen. Sitten Johnnyllä meni hermo ja löi ainakin 5 kertaa tassulla tuota Elviraa vatsaan niin, että TÖMS ääni vaan kuului. Elviraa ei ollut moksiskaan mutta Johnnylla meni jostain syystä ihan hermo, olisi varmaan halunnut leikkiä tuon tytön kanssa mutta ei sitten tykännyt tulla torjutuksi. :D Eläimien touhuja on niin mahtava seurata, rakkaita ovat. Meillä olisi weekendinä ohjelmassa kissuje pesemistä, tytön kohdalla se on ihan piece of cake mutta tuo poika on onkin sitten ihan eri asia. Se saa ihan kauheita pelkotiloja kuivausimurien äänien takia. Mieheni ääni rauhoittaa poikaa jonkin verran, raskasta pesu silti aina. :(

Olen ehtinyt tällä viikolla liikkumaan ihan kiitettävästi, nyt tosin tuntuu kurkku kipeältä. Ajattelin silti, että menisin vielä liikkumaan viikonloppunakin. On niin herkulliset ruoat suunnitelmissa viikonlopulle, että sietääkin liikkua. Tänään käytiin Rossossa lohikeitolla, en saa siitä ikinä tarpeekseni! :)

Hyvää viikonloppua!
2 kommenttia:

  1. Näytät tosi hyvälle ekassa kuvassa! Minusta tuo paita on ehdottamasti parhaimmillaan tollasenaan. Zizzin paidalle en lämpene yhtään.. en tosin ole aikasemminkaan lämmennyt heidän vaatteille.

    VastaaPoista
  2. Porin Sokosella oli viime viikolla Zizzin farkkuja tuossa 78cm:n lahjepituudessa -50%. Itse harmittelin, kun oli liian lyhyt. Olis saanut halvalla :)

    VastaaPoista