maanantai 27. tammikuuta 2014

Teaser

Asoksen paketti saapui viimeinkin. Reilu viikko siinä meni, kun sain paketin omiin kätösiin paketin lähettämisestä. Paketti tuli suoraan postilaatikkoon, just ja just sinne mahtui.

Tässä on pari kuvaa näin alkajaisiksi.Minun viikko alkoi käynnillä lääkärin vastaanotolla. Vasen silmäni on ollut jo useamman päivän kipeä, siis silloin kun katsoi vaikka vasemmalle tai oikealle. Nyt sitten eilen alkoi pääkin tulemaan kipeäksi tuosta silmän ympäriltä. Tänään aamulla oli silmä turvonnut ja rähmäinen. Lääkäri epäili siellä olevan bakteeri, antibioottitippoja sain. Jos ei auta, niin sitten saan lähetteen keskussairaalaan. Toivottavasti auttaa! Tämä kipu silmässä on erittäin epämukava, tekisi mieli olla vain sängyssä silmät kiinni koko ajan. Asukuvien ottamista tässä mietin, pitää varmaan kuvata ilman päätä. :D

Ehdin sovittamaan nuo kaikki vaatteet jo. Mekko on kooltaan ja malliltaan mielestäni hyvä mutta tuo väri! Ei ole vaaleanpunaista nähnytkään. Se on lähinnä beigen värinen oikeasti! Minulle tuo väri ei ole mikään paras, olisi pitänyt tilata mustana. Nyt ottaa päähän! En aio sitä kuitenkaan palauttaa ja vaihtaa, en luota yhtään että se menisi hyvin. Pitäisi maksaa itse palautuskulutkin, joten se saa jäädä.

Seuraavaksi sitten vaatteiden esittelyt, kun pystyn/jaksan kuvauttamaan ne. Asoksen paidat on aika lyhyitä muuten, oletteko huomanneet?

8 kommenttia:

 1. Asoksen palautussysteemi on kyllä tosi helppo! Olen itse palauttanut kerran, eikä ollut mitään ongelmia. :)

  En ole itse tilannut Asokselta paitoja (olipas jännä huomio), mutta voisiko tuo lyhyys olla hieman myös merkkikohtaista?
  Tosin nykyään paidat tuntuu olevan joko ylipitkiä tai sitten melko lyhyitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En silti uskaltanut/viitsinyt lähteä palauttamaan. :) Liian lyhyitä kyllä oli nuo pari paitaa, jos joku ostaisi. :D

   Poista
 2. Asoksen palautukset on mulla menneet aina perille ja rahatkin palautuneet samantien, mutta kalliiksi se toki tulee etenkin isojen ja painavien vaatteiden kanssa. En ole tainnut tilata muita paitoja kuin yhden crop topin normipuolelta joskus, se oli syystäkin ihan lyhyt... Mekot on kyllä usein ihan erimittaisia (pidempiä, onneksi) kuin mitä ne on mallin päällä. Ei pelkästään siksi että mallit on pitkiä vaan myös siksi että ovat Curven mallistoa reippaasti pienempiä, joten heille tehdään vaatteista erikseen mallikappaleet, jotka sitten ei välttämättä vastaa lopullista massavalmistetta... Tyhmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko tosi heille tehdään omat vaatteet erikseen? En tiennyt, aikamoista. :D

   Poista
  2. Joo, ja onhan se pakkokin kun Asoksella kuitenkin vaatteista tehdään myös ne catwalk-videoesittelyt, ei voi vaan alkaa UK20:aa pyykkipojilla kiristelemään... Käyttäisivätpä isokokoisempia malleja niin sais paljon paremman idean siitäkin miltä vaate näyttää itsellä päällä.

   Poista
 3. Täällä odotetaan kovasti myös Asoksen pakettia saapuvaksi,pitäisi tulla ihan näinä päivinä! :P

  VastaaPoista
 4. Joo,eilen tuli odottamani paketti <3

  VastaaPoista