torstai 30. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Ulkona on mukavasti taas pakkasta, meinasin lähteä kävelylle mutta kiersin päätökseni, kun näin mittarin lukeman. Mentiin sitten miehen kanssa kaupungilla käymässä, tulihan siinäkin mukavasti käveltyä. Kävin Kicksillä kyselemässä, jos heillä olisi ollut jotain tehoseerumia kasvoille. Minulla on sellaisia kuivia kohtia kasvoissa, tullut varmaan näillä pakkasilla. Yksi Lancômen olisi ollut mutta se oli iso tuubi ja maksoi 50€, ei kiitos. Lumenen SOS-voiteesta olen lukenut hyvää mutta Lumenen tuotteista minun ihollani ei ole niin hyvää kokemusta. Voisin kokeilla kyllä ihan vain apteekin perusrasvaa pienissä määrin kasvoille?

Meikitön meininki täällä jatkuu edelleen tuon silmätulehduksen takia. Koskahan sitä uskaltaisi meikata, vielä on pientä turvotusta silmässä. Kipua on vielä myös jonkin verran mutta kai se tästä. Tippoja saan laittaa enää huomenna, sitten on 5 päivää täynnä. Kiharsin tänään koko pään, tuli aika paljon tukkaa..


Arvatkaa muuten mitä tein? Liityin Keventäjiin. En ole koskaan aiemmin ollut missään painonpudotus jutussa tms. mukana, en edes painonvartijoissa. Liityn siksi, että saisin vähän selville päivän aikana syömiäni kalorimääriä, toki netissä on ilmaisiakin ohjelmia pelkästään tätä varten. Keventäjiä on kuitenkin helppo käyttää, apua saa myös mieltä askarruttaviin ongelmiin. Omiin tietoihin pitää ensin täyttää tietoja esim. paino, pituus, vatsan ympärys. Pelkästään niiden tietojen perusteella ohjelma laski, että saisin päivän aikana yli 3000 kcal (!) syömästäni ruoasta. Ajattelin, että en varmasti saa!! Aloin täyttämään ruokapäiväkirjaa tarkasti, sen mukaan syön liian vähän. Jos haluan laihtua, niin päivän tarve tulisi olla omalla kohdallani 2100 kcal. Esim. eilen sain ruoasta vain 1600 kcal, joten alle jäi. Ohjelma laskee myös tarkkaan ruoasta saadut hiilarit, proteiniit ym. Mielenkiintoista. :) Olen nyt tihentänyt ruokailuväliä siihen 3 tuntiin, joka on suositus. Yritän syödä 2 ruokaisaa ateriaa päivässä. Esimerkiksi tänään söin lohikeittoa ja sitten päivällisellä itse tehtyä tonnikalasalaattia. Hyvin on kyllä jaksanut. :)

Iltapalaksi äsken tein kaikkien tunteman smoothien, tuntuu joka blogissa olevan näitä nyt näytillä. :D

 Itseltäni puuttuu vielä sellainen oikeasti tehokas tehosekoitin, survaisen nuo kaikki sellaisella sauvasekoittimella nätiksi juomaksi. :)

Nyt täytyy lähteä hakemaan mies kuntosalilta, itse en vielä uskalla mennä tämän silmän ja päänsäryn vuoksi. :(8 kommenttia:

 1. Meillä mies käyttää kasvojensa kuiviin kohtiin apteekin Humektania, ja itsekin siitä tykkään varsinkin jollain tehoseerumilla pohjustettuna. Meillä kaikilla on vaan niin omat makumme tällaisten asioiden suhteen, että toisen loistava on toisen kauhistus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullutkaan Humektenista aiemmin. Se on kyllä totta, että ihmisillä on niin erilaiset mieltymykset ja tarpeet. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tässä kuvassa on meikkivoidetta, anteeksi jos johdin harhaan. Silmissä ei siis ole mitään meikkiä. :)

   Poista
 3. Näytät ihan nukelta tuossa kuvassa! Ja ota tämä kohteliaisuutena! :) -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E. :) Tosiaan meikkivoidetta on tuossa kuvassa. ;)

   Poista
 4. Itse käyttänyt pian jo 4 vuotta kiloklubia ja olen tykännyt. Painokäyrää pidän viikottain, mutta ruokavaliota lisäilen aina silloin tällöin semmosia muutama viikon tehokirjauksia. Kiva kun näkee proteiinin, hiilarin ja rasvan osuudet. Insinöörin lempiasia on seurata kaikenlaisia kuvaajia ja lohkokaavioita :)
  Itsellä myös tosi kuiva iho. Talvella lisään naamarasvan joukkoon jojopaöljyä. Käytän Artistryn kasvotuotteita jo kolmatta vuotta ja olen tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiloklubista en olekaan tutustunut, varmaan samanalainen konsepti Keventäjien kanssa? Ne kaaviot on tosi kivoja, minäkin tykkään. :)

   Poista