torstai 23. tammikuuta 2014

Asiaa treenauksesta

Olen yrittänyt tässä tehdä yhden lukijan toiveen mukaan postausta treenivaatteista. Ajattelin tehdä sen videopostauksena, tekniikka on vain vastustanut oikein urakalla. En tiedä, että menikö kamerani lopullisesti äsken rikki. Tein videota, sitten kamera vain simahti kesken kaiken. Se zoomikin jäi ulos, akku ei pitäisi olla loppu. Mutta laitoin sen nyt kuitenkin lataukseen, odotellaan jos se vaikka heräisikin eloon. :)

Onko teistä kukaan kuullut ponnistuspäänsärystä? Kuulin ensimmäistä kertaa sen termin tuossa Jutta Gustafsbergin ohjelmassa, joka on nyt alkanut taas. Minulla taitaa ajoittain esiintyä juurikin tuota ponnistuspäänsärkyä. Se tulee yhdellä laitteella, teen takareisiä sillä. Pää on hiukan alaspäin, uskon sen laukaisevan sen säryn.

Laite on tämän näköinen

Kuva täältä.
Googlettelin tuota särkyä tänään, aika yleistä tuntuu olevan. Minulla se ei ole ollenkaan niin voimakasta, kun esimerkiksi tässä postauksessa. Se menee itselläni ohi, kun nousen laitteelta pois ja odottelen pari minuuttia. Sitten voin jatkaa treeniä ihan normaalisti. Mietin vain, että pitäisiköhän tuosta huolestua. Käyn säännöllisesti niskan ja selän hieronnassa, tosin nyt en ole käynyt varmaan kahteen kuukauteen. Tietty yksi vaihtoehto on, että ei vain teen takareisiä treeniä enää tuolla
laitteella. Onko teillä ajatuksia tai kokemuksia tähän asiaan liittyen?

Onko teillä muuten toiveita esittää, että millaisia postauksia haluaisitte nähdä? Sen treenivaatepostauksen tosiaan teen vielä, jos saan kametani taas toimimaan. :)

4 kommenttia:

 1. Moikka! Ois tosi kiva nähdä se treenivaatepostaus tosiaan, ja ehkäpä myös sun omaa kuntoilutaustaa ja harrasteita. Ja jos sulla on joskus ollut joku laihdutusprojekti, niin seki mua kiinnostaisi. :) Itellä kun on päällä sellainen onnellisuus-, kuntoilu- ja oikein syömis-projekti joiden kautta haen hyvää oloa ja positiivisuutta elämään.

  Oot muuten ihana, tykkään lukea sun blogia tosi paljon! :)

  (tässä muuten mun blogi: http://holy-shit-you-got-hot.blogspot.fi/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ansku! :) Nyt sain sen videon onnistumaan, kunhan vain Youtubeen latautuminen onnistuu vielä. En ole varmaan aiemmin kirjoittanutkaan täällä omasta taustastani liittyen kuntoiluun, hyvä idea. :) Kävin kurkkaamassa blogiasi, kivalta vaikuttaa. Omaa kuvaasi et varmaan ole sinne laittamassa? Olisi kiva nähdä kropan muutokset!

   Poista
 2. Se johtunee se päänsärky vaan siitä, että verenpaineet menee hetkeksi sekaisin, tai ainakin näin fitness-intoinen puolisoni on selittänyt, kun olen esim. vatsojen teon jälkeen lattialta noustessa saanut karmivan jysärin heti kun pääsen pystyasentoon. Ei siitä pidä kuulemma huolestua, saattaa myös mennä ohi kunnon noustessa. Ei tosin kannata väkisin yrittää lähteä kipittämään mihinkään, jos päässä tuntuu kamalalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla, äitinikin oli samaa mieltä kanssasi. Toivottavasti se on juurikin näin, ei tarvitsisi huolestua. :)

   Poista