perjantai 3. tammikuuta 2014

Yoursin tilaus

Sähköpostiini tupsahti Yoursilta vastustamaton tarjous, osta 2 maksa 1. Sopii minulle!
Sitten näinkin boleron, joka oli vain pakko saada. Toivottavasti kuva vastaa sitten todellisuutta.
Nämä tilasin:

Nyt sitten vain odottelemaan, että paketti saapuu. :)
Asokselta aina mietin tilaamista mutta sitten päädyn aina turvallisiin Yoursiin tai NewLookiin. Mikähän siinäkin vain on?
Elloksella on hienot treenihousut tai oikeastaan kahdetin ja tekisi ne mieli tilata. Kävin katsomassa paikalliset sporttiliikkeet läpi ja en nähnyt samanlaisia, joten tilattavaksi menisi jos mielii juuri ne saada!Ps. Olemme mieheni kanssa karkkilakossa tämän kuukauden. Lompakko voi kärsiä tästä lakosta kyllä. :D

4 kommenttia:

 1. Nuo treenihousut on tosi kivan näköiset! Minkälaisen paidan kanssa käytät tämmöisiä housuja, kun itsestä tuntuu, ettei mistään löydy tarpeeksi pitkää;) Treenivaatepostauskin olisi kiva!
  Kikka

  VastaaPoista
 2. Saas nähdä, että millaiset ne on sitten jalassa. Saattavat näyttää tietty ihan hassuilta. Yleensä minulla on salilla caprimittaiset treenihousut Nikeltä tai Davidilta. Yläosana Davidin treenipaita, jonka alle joskus laitan pidemmän topin. Noissa Davidin paidoissa on yleensä aika iso kaula-aukko ja sitten aika lyhyt. Joskus olen sellaisella tuulella, että haluan peittää enemmän ja sitten taas joskus laitan pelkän paidan ilman toppia. Kyllä niissä siis takapuoli aina peittyy, että ei nyt millään paljastelulinjalla mennä. :D Voisin tehdä postauksen asiasta, varsinkin kun Elloksen paketti tulee. :)

  VastaaPoista
 3. Tuliko sinulla yoursilta 2 yhden hinnalla? Vaikka itse kuinka laitan, kassalla näyttää 3 kahden hinnalla. Ei anna alennusta kahdella tuotteella, vasta kolmella. Outoa.. :)

  Miia

  VastaaPoista
 4. Heippa Miia!
  Se tilaus oli kyllä aika outo. Minä sain tilauksen edullisimman tuotteen ilmaiseksi, eli se ilmeisesti vaati sen min. 3 tuotetta. Minun tilauksessa oli yhteensä 4 tuotetta. Outoa mainontaa kyllä. Tsekkasin vielä, että eihän siinä mainoksessa sanottu joku koodi mutta ei sellaista ollut. :(

  VastaaPoista