tiistai 21. tammikuuta 2014

Trip to Jyväskylä + päivän asu

Terveisiä Jyväskylästä!

Lähdin käymään siellä aika ex tempore, kun vanhemmillani oli sinne asiaa, niin hyppäsin sitten kyytiin mukaan. Kävin tietenkin sitten molemmissa Zizzi-liikkeissä, Palokassa ja Keljossa. Näin Zizzin facebookissa tämän tunikan/mekon, se kiinnitti välittömästi huomioni.

Lähde Zizzi.dk
Tuota sitten sovitin siellä, mutta ei se sopinut oikein. Pituudeltaan oli minulle hippasen liian pitkä ja lantiolta myös pikkuisen liian tiukka. Matsku ei ollut yhtään joustavaa, niin oli pakko jättää se sinne sitten. Muuten oli tosi kivan näköinen päällä. Katselin sillä silmällä molemmissa liikkeissä, jos olisi ollut sopivaa häämekkoa, ei ollut oikein mitään minun kropan malliin sopivaa. A-malli on ehdottomasti minulle paras, sovitin sellaisia vartalonmyötäisiä mekkoja, ei ole kyllä minun juttu. :D Onneksi ei ole kuvamateriaalia todistamassa. ;)

Jotakin sieltä tarttui mukaan, esittelen sen sitten myöhemmin. Housuja sovittelin kovasti mutta en löytänyt oikein täydellisesti istuvia. Minusta on tullut niin tarkka housujen (ja muutenkin vaatteiden) suhteen, en osta ellei istu täydellisesti. Housuja on niin vaikea löytää! Varsinkin jos kokonaispituus on 160cm. Minua kysyttiin tuolla Zizzillä yrittäjän toimesta malliksi heidän muotinäytöksiin, vaikka olenkin tälläinen pätkä Ei sitten kuitenkaan sovittu mitään, koska asun kaukana Jyväskylästä. Mutta muista asioista sitten puhuttiin, katsotaan onko jotakin kerrottavaa tulevaisuudessa. :D

Tässä asua eiliseltä, kävin siellä kampaajalla tässä asussa.

Tässä kuvassa tukalle ei ole tehty sitten yhtään mitään, ihan nukkumisen jälkeinen tulos. :DTässä kuvassa on sitten tultu kampaajalta. Hiukset on tyvivärjätty ja siistitty pituudesta. Hiuksiin ei ole laitettu mitään aineita, kampaaja föönasi hiukset ainoastaan. Minä sitten vähäsen näpelöin niitä vielä ennen kuin lähdin asioille. 
Tosi outoja nämä kuvat taas, koneella näyttää ihan erilaiselta. Äh!

Saimme meidän hääkuvan kehystämöstä tänään. Tosi tyytyväinen olen kuvaan ja kehyksen valintaan. Minkä huoneen seinällä te pidätte hääkuvaanne? Puhuin tästä asiasta anoppini kanssa, kun yritetiin miettiä hyvää paikkaa taululle. Anoppini mielestä omaa hääkuvaa ei sovi laittaa esim. olohuoneeseen. Hänen mielestä se pitää laittaa makuuhuoneeseen, jossa se on ainoastaan omien silmien alla. Me ei viitsitty tehdä makuuhuoneen ihanaan tapettiin yhtään lisää reikiä, niin päätettiin se taulu sitten laittaa yläkerran tasanteella, jossa on valkoiset seinät. Mielestäni sopii sinne hyvin, paitsi valaisin pitää uusia. Se ei sovi siihen tilaan sen taulun kanssa nyt yhtään, lisäksi mies inhoaa tuota Ikean häkkyrä valaisinta. :D Siihen katsellaan uutta valaisinta, lisäksi olohuoneeseen tarvitaan edelleen ne valaimiset. Valaisinkauppaan nyt mars..tai sitten vain Elloksen tai Ikean sivuille:)

2 kommenttia:

  1. Piristävä päivän asu! Itse tulee valittua talvella päälle lähinnä mustaa tai tummansinistä.. mikähän siinä on.. kesällä taas minäkin tykkään enemmän väreistä. :) meidän hääkuva on olohuoneessa, ja mun mielestä aika monilla on? Onko sua ennen pyydetty muotinäytöksiin? Tai ootko ollu jo joskus mallina jossain? -E

    VastaaPoista
  2. Minullakin oli ajatuksena tuon tunikan päälle laittaessani, että pakko saada jotain värikästä päälle pitkästä aikaa! :) Minua on pyydetty Zizzi Seinäjoen muotinäytökseen, itseasiassa siihen lupauduinkin innoissani. Mutta sitten kävi niin, että mieheni sairasto flunssaa siihen aikaan ja se sama tauti tarttui sitten minuunkin! Niin harmitti, mutta en viitsinyt kuumeisena ja räkäisenä lähteä tartuttamaan muita. Toivottavasti joskus pääsee vielä muotinäytökseen. Mallina olen jo ollut, niissä Gossipin muotikuvissa. Se oli kivaa, nautin suuresti siitä päivästä!! :)

    VastaaPoista