tiistai 7. tammikuuta 2014

Asuja vuodelta 2013 part I

Koneeni ei ollut oikein samaa mieltä tästä asukollaasien tekemisestä. Nimittäin taitaa olla tämä läppärini tiensä päässä, tässä se on jökännyt 2 kertaa ja muuten vain seonnut muutaman kerran. :( Mutta nyt on onnellisesti ensimmäiset 6 kk vuodelta 2013 asukollaasien muodossa valmiit!

Tammikuu 2013 I

Tammikuu 2013 II
Helmikuu 2013 I
Maaliskuu 2013 I
Huhtikuu 2013 I

Huhtikuu 2013 II
Toukokuu 2013 I

Toukokuu 2013 II

Kesäkuu 2013 I

Kesäkuu 2013 II

Kesäkuu 2013 III
Mitä mieltä olette, onko paljon vaihteluja vai pukeudenko liian usein samantyyppisiin vaatteisiin? Haluaisin käyttää enemmän värejä mutta aina niitä ei ole tarjolla meille plussakokoisille. Toki rakastan mustaa, valkoista, beigeä ja harmaata. Ne on niin harmonisia värejä ja sopovat sisustukseen hyvin. :)

15 kommenttia:

 1. Sä pukeudut just sulle sopiviin/istuviin vaatteisiin, jotka peittää sun ns. "ongelmakohdat" (tiedät varmaan mitä tarkoitan :)) ja korostaa sun hyviä puolia. Et pukeudu säkkimäisiin vaatteisiin etkä myöskään väärästä kohtaa tiukkaan. Tykkään tosi paljon oikeestaan kaikista sun asukokonaisuuksista. Ja oikein hyvää tätä vuotta sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anne! Totta puhut, tiedän aika hyvin mitkä vaatteet sopivat kropalleni. :D Mutta toki aina välillä tulee niitä hutiostoksia, joita joissakin jossakin asuissakin on näkynyt. :)

   Poista
 2. Mun mielestä sun parhaimmat asukokonaisuudet oli noista, helmikuun oikean ja vasemmanpuoleiset :) Tuo kesäkuun ylemmistä sarjasta keskimmäinen kuva on kans kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Leea! Koska sinä olet tänne tupsahtanut? :)

   Poista
  2. Moi :)
   Silloon kun nähtiin Amarillos, niin olin jotain kautta löytänyt sun blogin... tais olla Instagramin kautta :)

   Poista
 3. Samantyylisesti pukeudut, mut juurikin todella nätisti, näyttävästi! Ilolla katselen noita kuviasi ja sulla vaan on niin ihania vaatteita! Jatka vain samaantyyliin. ;)
  Kysyisinki et mistä noi kengät jotka on huhtikuun ekassa ja vikassa kuvassa ja onko matalat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata Maria. Vaatekaappi kieltämättä pursuilee vaatteita, vaihtoehtoja löytyy. Mutta siltikin usein tulee sellainen olo, että ei ole mitään järkevää päälle pantavaa. :D

   Poista
  2. Piti vielä lisätä, että kengät on Evansilta ostettu silloin viime vuoden pääsiäisenä, kun kävin Lontoossa. Olivat silloin jotain -70% ja matsku on ihan aitoa nahkaa, joten oli hyvä ostos. Nuo on malliltaan ns. prätkäbootsit..kai?

   Poista
 4. Kiva kollaasi ja sinulla tosiaan on silmää pukeutumiselle! :) Tuo musta-valkoraidallinen paita parissa kuvassa on vaan niin ihana <3 -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E. Minäkin tykkääbn tuosta mustavalkoisesta tunikasta, matsku siinä on kyllä vähäsen kärsinyt suuresta käytöstä, se on nyppyyntynyt. :(

   Poista
 5. Ainahan värit piristävät asua ja tuo sähkönsininen ja fuksia ovat sulle sopivia värejä. Korostavat hyvin hiustesi ja ihon väriä.
  Kummasti sitä vaan kertyy saman sävyisiä vaatteita, kun ajattelee käytännöllisyyttä. Sinäkin käytät samaa vaatetta moneen eri asuun ja se on minun mielestä hyvä asia. Minusta olet hyvä esimerkki monelle, ettei tarvitse käyttää säkkimäisiä vaatteita, vaan että myös isompi ihminen saa näyttää tyylikkäältä ja olla kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Carola. Minulle sopii räikeät värit, talvityyppi kun olen kasvojen ja hiusten sävyiltäni. :) Niitä ei vain löydä plussakokoisista vaatteista niin hyvin, pastelleja sitäkin enemmän. Pystyn varmaan huijaamaan jonkin verran pukeutumisellani oikeita kilojani. Lääkärihän tokaisi silloin joskus muutama vuosi sitten, että minusta ei uskoisi niin ylipainoiseksi katsomalla minua. :D Mutta kyllä tässä yritetään kiloja vähentää. Nimerkillä nyt Zumbaan. :)

   Poista
  2. Minullekin yksi lääkäri sanoin, ettei uskoisi minun olevan niin painava kuin olen :)
   Kyllähän sitä yrittää vähentää kiloja, muttei ole aina niin helppoa. Kevään-alku kesän aikana sain reilut 10 kiloa, kun olin leikkaukseen menossa. Vaan kaikki on tullut takaisin, kun piti "maistella" kaikkea mistä piti kieltäytyä ennen sappileikkausta. Kumpa vain olisi vahvempi ettei sortuisi.

   Poista
 6. Sulla on kyllä todella kauniita asuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos Elena! Shoppailu ja vaatteet ovat minulle yksi ilon aiheista. :D

   Poista