lauantai 18. tammikuuta 2014

Päivän asu

Käytiin äsken pizzalla miehen kanssa. Mietittiin sitä jo eilen mutta ei sitten kuitenkaan menty, sovittiin että jos pizza on vielä tänäänkin mielessä, niin sitten mennään. Olihan se mielessä. :D Täällä Vaasassa on yksi hyvä pizzeria, joka ei kuulu siis mihinkään ketjuun. Sinne mennään aina, jos tekee mieli pizzaa. Paikan nimi on Iliryans, suosittelen!

Mies otti kuvia järkkärillään, kun kauniisti pyysin. Tulee niin paljon parempia kuvia, kuin tuolla pokkarillani. Eihän se nyt mikään ihme ole mutta silti aina ihmetelen eroa. :)



Takki - Seppälä GG
Laukku - Guess
Saappaat - Evans
Niittihanskat - H&M



Lyhyt neuletakki - H&M
Tunika - NewLook
Housut - Zizzi

Ulkona on niin kaunista mutta samaan aikaan tosi kylmä, täällä oli aamulla -22 astetta ja nyt päivällä -18 astetta. Tänään olisi suunnitelmissa vielä kevyttä siivousta, salilla käyntiä ja illalla leffan katselua. Tänään tulee myös UMK, joten se pitää muistaa katsoa. Muistakaa tekin! Kannustakaa MadCraft voittoon, siinä bändissä se mieheni serkku on. :)

10 kommenttia:

  1. Magee asu :-) Ja kauniit hiukset :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninni. :) Hiukset koko tänään pienen muutoksen, pääsi niistä harmaista eroon. :D

      Poista
  2. Kaunis asu, sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, näitä on niin mukava saada. :)

      Poista
  3. mulla myös tuo toppatakki ja on kiva :)

    mä haluun saapikkaat! hitsi ku tietäis mistä halvalla sais isooooon pohkeeseen mahtuvat. en raaskeis 200e maksaa kengistä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva toppis. Taisin ostaa sen silloin viime vuoden alennusmyynneistä, tosi halpa se ainakin oli, se on jäänyt mieleen. :D

      Poista
    2. Niin ja noista saappaista. Oletko mitannut pohkeesi? Kyllä nuo Evansin saappaat varmaan menee, vaikka pohje olisi 55cm ympärysmitaltaan. :)

      Poista
    3. mäki ostin takin alesta silloin :)

      katsoin evansin sivuilta niitä enkä saanut tolkkua miten pohjemitta menee, onko niiden mitat ilmoitettu jossain? yleiset mitat löysin mutta onko joka kengällä jossain kohtaa omat tarkemmat tiedot? kun tuon taulukon mukaan 38 koon pohjemitta on 420 mm ja sehän ei riitä mihinkään.

      Voisin tuolta tilata kun ihan kohtuu hintaisia näyttää olevan :)

      Poista
  4. Hyvännäköinen takki, sopii sulle tosi hyvin! Brrr...tuo takiton kuva..,nyt tuli niin kylmä, että tuntuu että näppiskin on jäässä! :)
    -B-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos B! :)Taisin miehelle hokea, että äkkiä ota se kuva!

      Poista