sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Sunnuntaita

On vielä hetken aikaa jäljellä sunnuntaista. :)

Eilen tuli juhlittua ystävien kanssa ja oli niin mukavaa pitkästä aikaa viettää ilta yhdessä. Asu kuvia en sitten saanut otettua mutta oikeastaan asuni ei ollut niin erikoinen. Hassu yhteensattuma oli, että olimme kaikki kolme pukeutuneet päästä varpaisiin mustiin. Noh, vaikka pukeutuminen olikin synkkää niin jutut eivät olleet. :)

Kaulakoru - H&M, Korvakorut - NewLook UK
Päälläni oli tuo kuvassa oleva Zizzn musta tunika. Pidin sitä niin, että olkapäät olivat paljaat. Tunika on siitä tosiaan mukava, kun sitä voi käyttää silläkin tavalla.
 Alaosana oli Zizzin kuvassa olevat housut. Jalkaani laitoi Evansin uusimmat saappaat ja pikkulaukkuna oli Guessin hopeinen ihanuus. Helpompaa olisi ollut muistaa ottaa se kuva, kuin esitellä asu tällä tavalla. Mutta unohtui sitten siinä kaiken keskellä.  :)

Olen tänään vaan köllötellyt sohvalla peiton alla, eli todella rento sunnuntai takana.


Olen alkanut jo pakkailemaan muuttotavaroita. Tyhjensin meikkapöytäni lipaston, jonne olen säilyttänyt kahden viimeisen vuoden ajalta nuo yllä olevat ripsarit. Ripsareiden hylsyt ovat niin kauniita, että en ole raaskinut heittää niitä pois. Hirvittää ajatella, että kuinka paljon tuossakin on ollut rahaa kiinni. Olen testaillut erittäin paljon ripsareita elämäni aikana ja suosikeiksi lukeutuu tällä hetkellä Lancomen tai Helena Rubinsteinin ripsarit. Mielessä on jo pyörinyt pitemmän aikaa, että kävisin ottamassa vähäsen lisää karvoja ripsiini. Omani, kun eivät ole oikeastaan minkäänlaiset ja olen kuullut hyviä kokemuksia ripsipidennyksien kestosta jne.

Onko teillä kokemuksia ripsipidennyksistä?

2 kommenttia:

  1. Juuri tänään luin tyyliä metsästämässä- blogista kokemuksia ripsipidennyksistä. Ja samanlaisia kommentteja hänellä oli kuin sinullakin. Isoin ongelma olisi varmaan tuo mahdollinen kirvely suihkun aikana, kuulostaa erittäin ikävältä..
    Itselläni on ollut hiuspidennykset ja akryylikynnet. Niiden kanssa olen pärjännyt hyvin vaikka moni kokee ne hankaliksi. Kyse on varmaan siitä, että kuinka paljon jaksaa nähdä vaivaa näiden juttujen eteen.

    Itselläni on ollut myös mielessä tehdä meikkipostaus. En saa tarpeeksi tarkkoja kuvia omalla kamerallni, se on ollut ongelma tähän asti. Mutta kysyn, jos mieheni voisi neuvoa kameran käytössä, jos vaikka saisikin parempia lähikuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Niin ja tunika ei ollut muistaakseni kovin kallis, jotain 35€. :)

    VastaaPoista