lauantai 26. helmikuuta 2011

Mietiskelyä

Varastohuoneesta terve!

Siltä oikeasti tuntuu kun lattiapintaa ei ole hirveästi näkyvissä, koska muuttolaatikoita ja muuta tavaraa on niin paljon.

Laskin tänään, että olen asunut 6 eri vuokra-asunnossa kotoa muuttamisen jälkeen. Muutin pois kotoa 16-vuotiaana opiskeluiden takia ja takaisin ei ole tullut muutettua. Se varmaan olisikin ollut takapakkia, jos näin olisi käynyt. :) Tämä on tosiaan ensimmäinen omistusasunto, johon nyt ollaan muuttamassa. Miehen kanssa ollaan asuttu saman katon alla tähän mennessä 3½ vuotta, eli ihan mukavasti tullut harjoiteltua yhdessä asumista. Seinäjoella on tullut asusteltua siitä 16-vuotiaasta lähtien, että maisemanvaihdos tekee varmasti ihan hyvää. Meri on oikeastaan asia, josta eniten iloitsen Vaasaan muutossa. Kesällä tulee varmasti paljon pyöräiltyä ja tutkittua alueita. Tähän mennessä Vaasan keskusta on ainoastaan tullut tutuksi. :)

Käytiin tänään miehen kanssa kaupungilla syömässä ja Stockmann Beautyssä kävin hakemassa YSL:n kulmakynän ja Lancomen kajalkynän. Sinne on aina niin mukava mennä ostoksille, kun tietää saavansa hyvää palvelua. Terveisiä vaan Viiville, joka tänään palveli. :)

Menen muuten ensi tiistaina Helsinkiin. Siellä on eräs tärkeä tapaaminen, ostoksille ei siis mennä. Syömään Virgin Oiliin pitää päästä mutta siihen se taitaakin sitten jäädä.

Ainiin, laitoin kosmetiikkapakettia myyntiin. Huuda täällä! :)

Hauskaa lauantaita teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti