tiistai 15. helmikuuta 2011

Päivän asu

Päässäni on niin paljon postausaiheita, että en oikein tiedä mitä niiden kanssa pitäisi tehdä ja mistä lähteä liikkeelle. Aiheista meikit kiinnostaa oikeastaan nyt eniten, joten ehkä siitä lähden rakentelemaan jotain. Kiinnostaisiko teitä?

Mutta mennäänpä siihen päivän asuun. Olin tänään käymässä vanhempieni luona ja äitini otti kiltisti kuvan. Kuvan neulebolero on uusi tai siis minulle uusi mutta käytetty. Isotkoot.com:in kirpputorilla on aina välillä kaikkea mielenkiintoista ja sieltä tämän bongasin. Koko on juuri hyvä ja sopii mielestäni käytettäväksi tällä tavalla, I like. :)

Alimmaisena pitsitoppi - Lindex, Tunika - Zizzi, Bolero - Yours, Laukku - Guess, Leggarit - Zizzi, Saappaat - Evans

 Loppukesästä kerroin jalkaani tehdystä lymfahoidosta. Silloin se auttoi jalkaani mutta nyt tilanne on sama kuin silloin, joten käyn nyt taas muutaman kerran hoidossa. Hoidot on onneksi täysin kivuttomia, ennenminkin mukavia rentoutumishetkiä. 

Olisiko teillä muuten toiveita, että jos teen meikkipostausta, niin mistä aiheesta tarkemmin haluaisitte sen olevan? :)

3 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta violetista! Näyttää mukavan pehmoiselta... Kivoja nämä asukuvat!

    VastaaPoista
  2. Meikkipostaukset kiinnostaa :) Itsellänikin on silmälasit ja haluaisin "nähdä", miten saat silmät rajattua noin isonnäköisiksi! Samoin kiinnostaa, minkälaista pohjustusta käytät meikkiin, kun iho näyttää kuvisssa niin kauniin kuulaalta. Ehkäpä videopostausta? :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään taas tästä asukokonaisuudesta;) Jospas sitä itsekkin oppisi käyttämään mustan kaverina jotakin muuta, ku mustaa, kun näitä sun asuja kattelee:)

    VastaaPoista