maanantai 21. helmikuuta 2011

Forever 21

Forever 21 tuli itselleni tutuksi kesällä New Yorkin matkan aikana. Ihania plussakokoisia vaatteita ja edulliseen hintaan. Eilen tuli jostakin syystä mieleeni, että käydäänpä katsomassa pitkästä aikaa heidän valikoimaansa. Tietty löytyi muutama ihana juttu ja aloinkin tutkimaan heidän toimituskuluja. Yllätys oli suuri, kun huomasin postikulujen olevan ainoastaan 6€. Eli tämän täytyy tarkoittaa sitä, että tuotteet lähetetään Euroopasta ja näin ollen ei tulisi inhottavia tulli kustannuksia! :) Olisin tehnyt testitilauksen mutta jostain syystä luottokorttini numero ei kelvannut, vaikka yritin ainakin 3 kertaa. Noh, täytyy yrittää vielä myöhemmin uudelleen.

Onko muilla kokemuksia tilaamisesta ja saapuiko tuotteet tosiaan 4-6 päivässä? :)

Ihan muuten off topic tuli mieleeni eräs asia, kun katselin ihanan Adelen musavideota.


Jos laulaja on plussakokoinen, niin onko ainut vaihtoehto laittaa hänet istumaan penkille koko musavideon ajan ja muut saavat hoitaa liikkumisen? Minusta outoa..
Mutta aivan ihanaa musaa, lisää tätä!

3 kommenttia:

 1. Sulle olis tunnustus mun blogissa:
  http://nooranelamaa.blogspot.com/2011/02/gorgeous-blogger.html

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Nyt iski himo noihin Forever 21 vaatteisiin, kerta postikulutkin on noin vähän! En omista yhtään kyseisen lafkan vaatetta, ovatko ne samaa kokoa kuin esim. H&M BiB-vaatteet?

  Kerrohan heti, kun tilailet sieltä, että miten meni.

  Kiitos muuten huippukivasta blogista! :)

  VastaaPoista
 3. Tunnustukseen vastattu, kiitosta vaan. :)

  En ole käyttänyt H&M BiB vaatteita niin paljon, että osaisin vastata kysymykseen. Mutta jos olet yhtään samaa kokoa kanssani, niin koko saa olla varmaan se 3X. Esimerksiksi MTL-tytöt käyttävät kokoa 2X muistaakseni ja he käyttävät aikalailla kokoja 46/48 tietääkseni.

  VastaaPoista