lauantai 5. helmikuuta 2011

Saturday fever

Tässä samalla putousta katsellessa on hyvä postata teille tästä päivästä. :)

Tänään tuli pyörittyä kaupoilla sellaiset 3 tuntia. Ja ei, kyse ei ollut vaatekaupoista (tarjonnan kanssa ei ole kyllä juhlimista), vaan kyse oli rauta- ja huonekalukaupoista. Tulevan pintaremontin takia teimme miehen kanssa täsmäiskuja K-Rautaan, Starkkiin, Giganttiin, Vepsäläiselle, Prismaan, Askoon ja Iskuun. Lattiamateriaali on nyt valittu ja samoin tapetti makuhuoneeseen. Budjettia pystyy nyt laskemaan paremmin, kun on joitakin hintatietoja materiaaleista ja huonekaluista. Toivottavasti meille ei käy niin kuin rempassa usein käy, eli aletaankin remppaamaan pikkusen laajemmin, kuin oli alunperin tarkoitus. Onneksi on insinööri miehenä, budjetissa tullaan varmaan pysymään. :)

Innostuin tänään kokkaaman porsaankyljyksiä ja tein myös jälkiruoaksi kääretorttua, namskista. Huomenna on suunnitelmissa tehdä tortilloja. Nykyään kun ruokakauppojen hinnat on pilvissä, niin on tullut suunniteltua ruokaostokset. Tuntuu että säästöä olisi tullut. :)

Surffailin tuossa Evansin ja kumppaneiden sivuilla katsastamassa kevätmuotia. Kyllä ne kukkakuosit vaan ovat tulleet joka paikkaan. Tosin, nyt löysin jo pari ehkä itselleni sopivaa vaihtoehtoa.

Yours tunika 42€
Yours vyö 10€
Yours tunika 42€
Asos mekko tarjouksessa £28
Asos mekko tarjousessa £36
Asoksella näytti olevan kaikkea muutakin kivaa ja edullisesti! :)

Huomenna yritän ahkeroida sen yhteenvedon kyselystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti