keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ihanuuksia

Meikkipostaus saa nyt vielä odottaa, kun postiluukusta tipahti tänään jotain sellaista, joka on pakko päästä jakamaan.

Halens on ottanut valikoimiin huomattavasti aiempaa enemmän brittiläisiä Southin vaatteita, joissa on kokoja aina 60 asti.
Lisäksi valikoimiin on tullut muutakin mukavaa, mm. söpöjä yöasuja, joita on yleensä vaikea löytää kotimaan valikoimista. Tekisi mieli tilata useampaakin vaatetta nyt heti mutta taidan nukkua pari yötä ensikis väliin, ettei tule tilattua ihan holtittomasti! :D Seuraavaksi näitä ihanuuksia..

South takki 81€
South paita 34,95€
South neuletakki 34,95€
South takki 79,95€
South takki 52,95€
South silkkitunika 39,95€
South satiinipaita 23€
Rantamekko 34,95€
Pyjama 34,95€
Avokkaat 39,95€

Kengät 44,95€

Kaikkia tuotteita en edes löytänyt näppäilemällä tuotenumeroa hakukenttään, aika jännä juttu. Tuskin nyt sentään tuotteet niin nopeasti ovat loppu. :) Valikoimiin oli tullut lisäki Pineapplen tuotteita, joita myös Evans myy. Halensin valikoimissa oli tosin vaan kokoja 44 asti. Yksi juttu jota ei muistaakseni aiemmin ole ollut oli se, että Niken tuotteita sai koko 50 asti.

Positiivinen kehityssuunta näyttää olevan plussakokojen huomioimisessa Suomessa nyt. :)

2 kommenttia:

  1. Argh! Haluan melkein kaikki nuo! :| Tuo ensimmäinen takki... ah, haluan... toinenkin takki, ah, haluan... Tuon neuletakin vasta haluankin! Satiinipusero voisi olla vekkuli, tosin en tiedä miten se sopii meikämahan kanssa... Kummatkin kengät voisin ottaa... tosin tuntisin itseni amatsoniksi. :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja vaatteita, mut kivat alkaa olemaan hinnatkin.
    -KataMaria-

    VastaaPoista