torstai 24. helmikuuta 2011

Forever21 -tilaus

Yritin tänään uudestaan tilausta Forever21:n sivuilla ja nyt sain sen toimimaan, tosin ainoastaan PayPalin kautta. En edellekään tiedä, että miksi maksaminen Visalla ei onnistunut.

Tilasin edullisia juttuja, paketti maksoi postikuluineen 40€. :)

Neule 5,95€
Takki 13,95€
Neuletakki 14,80€
Katsotaan, että kauanko tilauksen tulemiseen kestää. :)

6 kommenttia:

 1. Ilmoottele miten toimii, vois itekki kattoo joskus jos löytyy jotaki kivaa. Mun pitäis varmaan ihan oikeesti opetella käyttään PayPalia, kun ei tuu Usaan tehtyä enää niin pitkä matkoja... Onneks Suomessa saa paljon lomaa, toivottavasti saadaan molemmat hyvät työpaikat ja päästään sitte välillä sukuloimaan taas tänne ;>

  VastaaPoista
 2. Haa, tilasit ton takin. Katselin sitä itsekin mutta en vielä rohjennut klikata ostoskoriin. Kiva nähdä miltä se näyttää toisenlaisen mallin päällä. Ja jos ei sovi niin voit kaupata eteenpäin ;)

  Kiitos kivasta blogista, luen säännöllisesti mutta kommentoin laiskasti.

  VastaaPoista
 3. Jenni: PayPalin käyttö on erittäin helppoa, suosittelen. :) Teidän pitää tulla sitten yhdessä visiitille Vaasaan, eiks joo? :)

  Ano: Ajattelin samaa, että kiertoon vaan jos on epäsopiva. :)

  VastaaPoista
 4. Miten noi koot menee Forever21:llä?
  Käytän kokoa 22, mutta jotenkin en tajua mikä sitä vastaisi tuolla.

  VastaaPoista
 5. Hei kertoisitko minulle tarkasti miten tilaan vaatteet? Olen kirjautunut sisään ja laittanut "ostoskärryyn" vaatteet jotka haluan tilata, mutta kun menen sille sivulle missä näkyy haluamani vaatteet, en löydä minkäänlaista tilausnappia joten kerrotko miten tilaan ne? kiitos etukäteen :)

  VastaaPoista
 6. Heippa,
  Eikö sinulle ilmaantunut sellaista CHECKOUT -nappulaa ollenkaan? Olethan varmasti eurooppalaisilla Forever21 -sivuilla? Eli forever21.co.uk?

  Olen unohtanut sinulle Minka vastata. :(

  Forever21 koot on aika pieniä. Minä tilaan aina sieltä suurinta kokoa 3X, ja sekään ei välttämättä riitä esimerkiksi housuissa..

  VastaaPoista