keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tapahtui sovituskopissa

Pyörähdin tänään kaupungilla ja kävin pitkästä aikaa Lindexillä ja KappAhlissa, kun reitilleni osuivat sopivasti. :)

Sovitin Lindexillä paria juttua.

Sovitin tuollaista ihan kivaa farkkupaitaa. Tässä kyseisessä yksilössä vikana oli liian lyhyt pituus ja alhaalta liian kapea mitoitus. Haluaisin kyllä jotain tälläistä kevääksi mutta tämä se ei nyt sitten ollut. Vieläkin harmittaa, kun Åhlensin Zizzi-osastolla oli silloin vuosi sitten niitä ihania farkkumekkoja, joista oli melkein kaikki koot loppu. Materiaalina farkku on ihanaa ja sopii mielestäni väriltään hyvin kasvoihini. Täytyy jatkaa etsimistä, saa vinkata sopivista ehdokkaista muuten! :)


Sitten oli tämä takki, joka oli kooltaan ihan sopiva ja malliltaan myös. Mutta olisin halunnut jotain värikkäämpää, ehkä hot pink? Miksi aina mustaa tarjotaan, vaikka kevätmuodista puhutaan..?


Kuvautin päivän asunkin samalla. Ei mitään uutta tai erikoista ollut tänään päällä, mutta sentäs jotain muutakin kuin mustaa. :)

Huomaatteko, että kasvoissani olisi käytetty valokynää? Joo, en minäkään. :D Sain äidiltäni Lumenen valokynän, kun hän ei siitä pitänytkään. Taidan hommata sen YSL:n valokynän ihan suosiolla, jos sillä saisi jotain näkyvää aikaan?

1 kommentti:

  1. Sopii todella hyvin tuo farkkutyyli!
    Ja valkoinenkin, ihanat hiukset.
    Olisiko sellainen uturoosan värinen takki
    toivomuslistalla?

    VastaaPoista