maanantai 28. helmikuuta 2011

Päivän asu

Tänään päälleni eksyi pitkästä aikaa farkut. Olen täysin fiilis pukeutuja, eli jos illalla mietin seuraavan päivän asua, se todennäköisesti tulee muuttumaan. Opiskeluaikoina suunnittelin aina edellisenä iltana seuraavan päivän asun, iso muutos on siis tapahtunut. :)

Farkut - NewLook UK, Tunika - NewLook UK, Bolero - Seppälä
 Johnnykin halusi päästä kuvaan. Tuo kissa on niin ruoan perään, ennen kuvan ottamista olin käynyt jääkaapilla ja se on aina merkki Johnnylle, että nyt pitää mennä kinumaan ruokaa. :) Eihän sillä siis oikeasti nälkä ole mutta on tullut omistajaansa, ruoka maittaa aina. :D

Kävin tänään kaupungilla tutkimassa kangasvalikoimia. Aiotaan uudelleen verhoilla sohvatyynyjä ja ruokapöydän tuolit. Vaihtoehtoja löytyi mukavasti ja tekijäkin on luultavasti jo tiedossa, itse kun en ole mikään mestari ompelu asioissa.

Maca-jauhe, Lumene meikinpohjustaja
Maca-jauheen hankin, kun olen viime aikoina kovast innostunut terveysjuomista. Ajattelin tehdä jossakin vaiheessa tämän ohjeen mukaan tehojuoman. Tähän mennessä olen sekoittanut mustikoita, mansikoita ja maustamatonta jogurttia, ihan hyvää juomaa on sekin.
Lumenen meikinpohjustajan joudun ostamaan, kun mokasin sen Diorin pohjustajan kanssa. Luulin ostaneeni sellaisen Ideaparkin Emotionista mutta putilo olikin sitten ihan meikkivoide. En ole Lumenea aiemmin käyttänyt tuohon tarkoitukseen, toivottavasti on hyvää!

Huominen Helsingin reissu taitaa sittenkin sisältää kaupungilla tassuttelua enemmän, kuin alunperin luulin. Junamme lähtee takaisin vasta 18:30, joten on sittenkin aikaa pyöriä kaupungilla enemmänkin. :)

1 kommentti:

  1. Pohjustusvoide on mielestäni ihan ok, varsinkin hintaansa nähden. Nenä alkoi kyllä kiiltämään muutama tunti laittamisesta. Mutta tällä mennään tuubi loppuun. :)

    VastaaPoista