sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

PoriJazz 2014

Apua, täällä ukkostaa. Toivottavasti ei tule ihan päälle, niin ehdin tehdä tämän postauksen rauhassa.

Eilen kotiuduin Porista, olin siellä lähinnä PoriJazzien ja Hurtsin takia. Käytiin me sitten lauantaina vielä Porin keskustassa vähän shoppailemassa, ihan kiva se kävelykatu siellä. Iso Karhu -kauppakeskuksessa on Zizzi ja sinne meninkin käymässä ensimmäistä kertaa. Yksi juttu sieltä tarttui mukaan, muuten tarjonta ei oikein ollut minun tyyppistä. Ostin aika perus valkoisen neuletakin mutta ne tulee tarpeeseen, käytän neuletakkeja kuitenkin paljon ympäri vuoden. :)

Hurts veti hyvän keikan, meillä oli aika kiire aikatulu ehtiä Poriin ja sille keikalle. Lähdettiin ajamaan Poriin täältä Vaasasta vasta töiden jälkeen ja lopulta oltiin paikalla 15 min. ennen Hurtsin keikan alkua. :) Hyvin saatiin paikka aika lavan edestä, josta näki hyvin.

Asuksi minulle valikoitui Zizzin raitamekko ja uusi H&M+ farkkutakki. Ei edes tullut liian kuuma tuossa takissa, oli just sopiva keli.



Jalkaan pääsi nuo uudet H&M:n sandaalit, olivat muuten ihan hyvät jalkaan. Ei tullut yhtäkään rakkoa tms. Tuli käveltyä niillä paljon, ensiksi siellä Jazzeilla ja sitten sieltä käveltiin keskustaan silloin perjantaina. Sitten lauantaina shoppailtiin 3 tuntia. :)

Muikea ilme, pian se keikka alkaa. :)





Huomatkaa mitä tuossa ylhäällä olevassa kuvassa on toisessa kädessä. Jep, ei voinut lähteä Jazzeilta pois ilman metrilakua. :D

Olimme yhden yön Yyterin kylpylähotellissa, harmi polskuttelemaan ei nyt menty. Oli sitten hinta tuolta yhdeltä yöltä mukavasti noussut Jazzien ajaksi, huh.
Onneksi aamupalaan oli panostettu enemmän, se olikin nyt brunssi. Tuoreet mansikat, croissantit ja parempi leikkelevalikoima ainakin olivat extraa viime kertaiseen aamupalaan verrattuuna.


Oli ihanaa nauttia aamupala terassilla kauniissa ilmassa. :) Jotenkin se ruoka vain maistuu silloin paremmalta!


Jätskiannokset tuli nautittua Ison Karhun jätskikahvilassa, jossa mainostettiin itsetehtyä porilaista jäätelöä. Jätski ei ollut mielestäni niin hyvää kuin esim. jätskikioskeilta saa mutta oli se ihan ok.


Ihanaa, tässä on nyt minullakin muutama päivä vapaata töistä. Reilun viikon päästä suunnataan sinne Jyväskylän asuntomessuille, can´t wait!

6 kommenttia:

  1. Ihana tuo mekko+kokonaisuus,mun silmää ainakin miellyttävät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja. Itsekin tykkään tuosta farkkutakista tosi paljon ja tietty tuosta Zizzin mekosta, jota on tullut käytettyä paljon.

      Poista
  2. Ihana asu kenkineen ja laukkuineen. T. Nonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Tuo laukku on hankittu silloin häämatkalta Miamista Forever21:n liikkeestä, olen käyttänyt tosi paljon sitä!

      Poista
  3. Hei!

    Olin myös Jazzeilla perjantaina, ja joo, Hurts oi hyvä, mutta PSB veti älyttömän hervottoman shown, ettekö sitä jääneet katsomaan??!!

    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei käynyt mielessäkään, että olisin jäänyt katsomaan PSB:n keikan. Ensinnäkin musiikki ei ole yhtään makuuni ja toisekseen tuo keikka ei ollut kenelläkään migreenistä kärsivälle hyvä paikka. Näin meinaa ne valotestaukset ennen keikkaa ja HUH, piti laittaa ihan silmät kiinni kun vain käveli ohi.

      Poista