perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kuulumisia ja pari ihanaa juttua

Jei, työviikko taas ohi ja weekend edessä. Miehelläni alkoi pitkä loma, kateeksi käy. Onneksi minullakin on tämän heinäkuun aikana muutama päivä vapaata. Aion ehdottomasti mennä Jyväskylään Asuntomessuille, se on priority number 1 tällä hetkellä. Sitten haaveissa on ehtiä käydä Uumajassa, täältä Vaasasta pääsee sinne niin kätevästi. Koskaan aiemmin ei olla siellä käyty mutta ollaan kuultu paljon kehuja kaupungin kauneudesta kesäisin.
Sitten olisi kiva päästä käymään Hesassa ja Ikeassa tässä vielä heinäkuun aikana. Hesassa on se kohtalaisen uusi Objects -liike, jossa myydään Junarosea. Sinne olisi kiva mennä käymässä!

Onko muuten kenelläkään tietoa Uumajan vaatekaupoista? Onko siellä mitään sellaista mitä ei Suomessa ole ja onko siellä mitään plussamerkkejä?

Huomenna pääsen minäkin vihdoinkin alennusmyynteihin, olen hiukan myöhässä tämän asian kanssa. Tarkoitus on mennä penkomaan varsinkin Zizzin alea, onkohan siellä enää jäljellä mitään minulle? Kävin Lindexillä tänään, alkoi taas masentamaan millaisia vaatteita täälä Suomessa tarjotaan verrattuna esim. Englantiin. Manchester olisi oikea kultakimpale, koska sieltä löytyy kaikki mahdolliset plussakokoiset liikkeet!

Löysin muuten yhden todella kauniin juhlamekon syyskuun juhliin NewLookin sivuilta. Tämä on mielestäni niin kaunis, kokojakin olisi vielä saatavilla hyvin.

NewLook Dress


 Samoin siellä oli muutama muukin kaunis juttu..

Newlook tunic/dress
NewLook tunic/dress

Jotenkin vaikeaa tehdä päätös, se ottaa niin päähän taas jos vaate ei olekaan hyvä. Tosin aika hyvin varmaan saisi myytyä eteenpäin, toivottavasti ainakin.

Voih, nyt pitäisi alkaa siivoamaan. Ehdokkaita? :D

11 kommenttia:

 1. Tuo eka näyttää ihanalta! Mutta postimyyntitilauksen onglema on juuri tuo näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä todela kaunis mekko, vielä en ole tilannut mutta tekisi mieli!

   Poista
 2. Upeita mekkoja! Toi eka ja vika on aivan iiiiihanat!

  VastaaPoista
 3. Moi! Ensinnäkin olen pitkään seurannut elämääsi blogin välityksellä, se on ollut mielenkiintoista. Muoti mm. herätti mielenkiintoni. Kiitos mukavan rennoista päivityksistäsi! Millaisessa työssä olet tällä hetkellä, millä alalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut vuodesta 2012 saman työnantajan palveluksessa, työskentelen terveyspalvelualalla. Palveluneuvoja on nimikkeeni. Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 4. Moi! Missä Newlookin myymälässä käyt Lontoossa? Mä oon käynyt muistaakseni vain Sheperds Bushin Westfieldissä, ja siellä on tosi pieni ja surkee se plussaosasto :( Ei ikinä mitään alessa ja tosi vähän vaatetta ja esim. toppeja oli viime käyntikerralla huimat kaksi erilaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt juurikin tuossa Westfieldin liikkeessä mutta sitten lisäksi vielä Oxford Circuksen vieressä olevassa liikkeessä, se on aika iso osasto. :) Siinä on Starbucks ihan sen osaston vieressä. http://www.newlook.com/store-finder/LondonOxfordCircus-UK-1400010

   Poista
 5. Törmäsin sinuun Jyväskylässä Sokoksen Zizzi/Gossip osastolla...tosin olit pahvinen versio. =) Sinusta on siis valtava pahvinen kuva kyseisellä osastolla. Upeaa, että on normaaleja ihmisiä otettu malleiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä?! Minusta kuva siellä osastolla, se jossa on päällä musta/viol. tunika? Haluaisin kyllä nähdä sen. Hassua, että siitäkin kuvan ottamisesta on jo niin pitkä aika!

   Poista
 6. Ylin mekko on kyllä ihana :) Itse olen jo pitkään ihaillut mekkoja igigi.comissa. Hinta on vaan liian suolainen ja usasta tilaaminen mietityttää...

  VastaaPoista