torstai 24. heinäkuuta 2014

Lisää kuvia kesäiseltä risteilyltä

Unohdin eiliseen postaukseen laittaa yhden kuvan, jonka mieheni otti omalla puhelimellaan.
Tämä kuva on tiistaiselta, kun oltiin risteilyllä. Kuusisaari on tämän saaren nimi, siellä pysähdyttiin noin tunnin verran. :)


Päätettiin nyt sitten, että mitä tehdään tuleva weekendinä. Bookattiin Siljan risteily, päivä Tukholmassa -risteily tarkemmin sanottuna. Olin viimeksi huhtikuussa Silja Serenadella, samalla laivalla mennään nytkin. Juuri tuossa katselin sääennustetta Tukholman osalta, juuri maanantaina pitäisi sataa vettä siellä..buu! Toivottavasti se muuttuu vielä, viimeksikin siellä satoi vettä. :(

Yritin tuossa googletella plussakokoisten kauppoja Tukholmasta mutta ei sinne varmaan ole tullut mitään uutta? Varmaan paras mahdollisuus edelleen on Åhlens? Eikö siellä ole edes Zizzillä omaa liikettä?

Käytiin taas äsken rannalla, nyt oltiin tuossa keskustan lähellä sijaitsevassa Hietsussa. En kyllä oikein tykännyt, se oli oikein teinihelvetti. Kauheaa kieltä nuo teinit käyttää nykyään, ihan korvia punoitti kun huutelivat omia juttujaan siinä vieressä.


2 kommenttia:

  1. Itsekin yllätyin kuinka huono plussavaatetarjonta Tukholman ydinkeskustassa on. Googlasin esim. Junarosea Ruotsista, mutta tuloksena oli vain muutama outo paikkakunta. Sama tulos tulee kyllä Suomenkin Junarose-myyjiä hakiessa. (Ilmeisesti Junarosen hakukone etsii vain yksityiset putiikit, jotka merkkiä myyvät.) VeroModat ja Objectin liikkeet jäävät kokonaan pois listasta. Liekö siis Tukholmastakin löytyisi plussa-kokoja, mutta kiven alla taitavat tiedot olla. :/

    VastaaPoista
  2. http://www.stora-storlekar.se/4301/0/Default.aspx

    VastaaPoista