torstai 31. heinäkuuta 2014

OOTD

Heippa pitkästä aikaa taas, meillä oli tuossa se päivä Tukholmassa -risteily ja olen ollut myös töissä, joten blogi on jäänyt pienemmälle huomiolle.

Reissu Ruotsiin oli kiva, rakastan laivan hyvää ilmastointia! Tukholmassakin oli meinaa aika kuuma, kierreltiin siellä silti jotain 4 tunnin ajan. 
Instagramia päivittelin reissun päältäkin jonkin verran. Laitan kuvia reissusta myöhemmin, miehen kännykässä on meinaa vielä suurin osa kuvista.

Sen sijaan laitan nyt yhden työpäivän asua, aika mustaa meininkiä. :) Pakko laittaa mahdollisimman kevyttä vaatetta, että ei tulisi niin kuuma. Meidän toinen toimisto on ihan hyvin ilmastoitu mutta toinen ei ole niin hyvin, vaikkakin sielläkin ilmastointi on mutta heikompi. Nyt on ollut ihana ilma tänään täällä Vaasassa, just sopiva +23 ja jonkin verran tuulista. Ensi viikolla pitäisi olla +30, apua!Päälläni paitapusero Yours / toppi Zizzi / leggarit Nike

Normaalisti tuonne paitapuseron alle tulisi sellainen lyhyempi toppi, se tuli siis paidan mukana. Koin kuitenkin, että se oli liian lyhyt. Laitoin sitten alle tuon Zizzin pitsitopin, joka on tarpeeksi pitkä. Tuossa paidassahan on halkiot olkapäillä, ei näy noissa kuvissa kauhean hyvin.

Niin ja luonnollisetsi tuohon asuun kuului vielä kengät, ne nyt jäi kuvista pois. :D

Ostin sellaisen jätti ison valkin, joka sopii hiuksiini paljon paremmin. Kun on pitkät ja paksut hiukset, niin sellainen normi kokoinen valkki on aivan liian pieni ja hiusten laittaminen paljon vaikeampaa. Glitteristä ostin tuon ison koon, samalla kun oltiin Helsingissä viime lauantaina.


Sellaisia asukuvia tällä kertaa. 

Meidän terassi on  muuten oikeastaan nyt valmis, se on kuulkaas hieno! Esittelen sen tietty täälläkin, kun olemme saaneet kalusteet hankittua ja asennettua. Jotain kartiotuijaakin ajattelin sinne laittaa, ihanaa suunnitella! :)

4 kommenttia:

 1. Hei! Tee joku kerta opetus kuvasarja tsi joku miten teet hiuksiisi tuon nutturan!!! :) itse en osaa sit ollenkaan. .. Ja ois suunnilleen saman pituiset hiukset kuin sinulla. (Oma lehmä ojassa nääs ;)) On niin ihana tuo nuttura!

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaatteet ja sulla on kiva oma tyyli. Tiedät selvästi oman tyylisi ja näytät siinä hyvältä. Mun vakiotyyliini kuuluu myös samankaltainen nuttura, toimii! :)) -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E! :) Tunnen kyllä oman tyylini, helppo käydä ostoksilla. :)

   Poista
 3. Yhden videon olen siitä tehnytkin mutta nyt on isompi valkki, joten helpompi nykyään tehdä! :) glitteristä saa muuten hyviä ohjekirjoja kampauksien tekemiseen.

  VastaaPoista