perjantai 4. heinäkuuta 2014

OOTD

Voi mikä ihana ilma!
Käytiin keskustassa ihastelemassa meininkiä ja Eurooppalaisen ruokatorin kaikkia erikoisuuksia. Myöhemmin vielä tänään mennään leffaan katsomaan uusin Transformers. :)

Päälle valikoitui pitkästä aikaa Newlookin pitsimekko, olen pitänyt ennen ainoastaan juhlallisissa jutuissa mutta halusin ottaa tämän nyt esille kaapin nurkista ja pukea päälle.

Tukkaakin yritin väkertää. :D Opin muuten vihdoin tekemään sen kalanruotoletin, harmi kun tukkani ei ole tasapitkä silloin se mielestäni onnistuu parhaiten. 

Ostin tänään irtokarkkeja pitkästä aikaa, en ole syönyt mitään herkkuja yli viikkoon. Saas nähdä, että koska tulee yliannostus sokeria. Usein tauon jälkeen alkaa karkit tehdä pahaa. Sitten taas jos on syönyt makeaa melkein joka päivä, niin sitä alkaa vaatimaan aina vain lisää. Niin koukuttavaa se on!

 Nyt taidan mennä tuonne ulos nauttimaan kauniista ilmasta, mentää tekin! :)

7 kommenttia:

 1. Itse olen koettanut vähentää karkkien/herkkujen syöntiä,2viikkoa kun kieltäytyy niin sokerinhimo helpottaa.Itseä taas ketuttaa kun olen herkkuja syönyt ja se kahden viikon kieltäytyminen on tuskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin se on että kun pääsee eroon, niin pitäisi myös pysyä erossa. :D

   Poista
 2. Kiva asu ja hiukset! :) Käytkö paljon uimassa kesäisin? Uimapuku -postaus kiinnostaisi, millainen uimapuku sulla on tai millaisen haluisit tms. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä käyn uimassa, kesäisin meressä tai järvessä. Lisäksi käyn aika paljon uimahalleissa ja kylpylöissä. Minulla on käytössä yhdet uikkarit, jotka tilasin Ellokselta. Suosin sellaista mekkomallia. :)

   Poista
 3. Ihastuin aikanaan tuohon sun mekkoon, ja löysin viime talvena (?) samanlaisen Yoursilta ja olen ollut tyytyväinen. T. Nonna

  VastaaPoista