maanantai 14. heinäkuuta 2014

Cosmetics

Tänään oli hauska päivä, kun sai ihanaa asiakaspalautetta töissä ja sitten kun lukija kirjoitti tuon kommentin, että minun pahvinen kuva on Jyväskylän Sokoksen Gossipin/Zizzin osastolla. Olisi todella hauska nähdä se kuva minusta siellä osastolla, jos siellä ruudun toisella puolella on Jyväskyläläinen lukija, jolla on asiaa Sokokselle niin saa laittaa kuvaa bunnymode@gmail.com tai sitten tägää instagramissa bunnymode -nimellä.
Itse olen tulossa Jyväskylään vielä tämän kuun puolella mutta silloin sitä kuvaa ei välttis siellä ole enää.

Uhkailin viime postauksessa, että sukella vihdoin aleostoksille mm. Zizzille. Kävin kyllä Seinäjoen Zizzillä mutta en sitten mitään sieltä ostanut, oli varmaan parhaimmat viety jo päältä. Onhan se ale alkanut jo tuossa juhannuksen aikoihin, että ei kai se nyt mikään ihme olekaan!
Ostin sitten vain Stockmann Beautystä Lancômen kauniin luomiväripaletin -50% hinnalla ja normaalihintaisena YSL:n kestosuosikkini kulmakynän. Olen oikeasti käyttänyt YSL:n kulmakynää jo todella pitkään. Olen välissä kokeillut kaikkia muitakin mutta mikään ei vedä vertoja tuolle kynälle, se on tarpeeksi kova ja juuri oikean värinen.
Olen käyttänyt tuota palettia jo parina päivänä, tykkään!

Oli aika kiireinen weekend, nähtiin paljon ystäviä mikä oli ihan parhautta!

Nyt tässä on pohdinnan alla, että jaksaako lähteä perjantaina töiden jälkeen Poriin kuuntelemaan ihanaa Hurtsia PoriJazzeille? Huoneen sai kyllä yllättävästi vielä Yyteristä mutta sitten muita mielenkiintoisia siellä ei ole perjantaina kuin Hurts. Kannattaako satsata aika paljon rahaa nähdäkseen yhden bändin? Viimeksi Hurtsia olin kuuntelemassa ja ihastelemassa RuisRockissa viime vuonna, se oli ihana keikka!

4 kommenttia:

 1. Kun kyseessä on Hurts, niin ehdottomasti. :) Itsekin tässä pohdin että menisinkö kuuntelemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kyllä tulla nyt kun minäkin ajattelin hilata itseni paikalle täältä Vaasasta! :)

  VastaaPoista
 3. Tuli käytyä tiistaina jazzkadulla ystävien kanssa ja eilen kuuntelemassa musiikkia joelta käsin veneellä. Kuului tosi hyvin. Lippuja ei areenalle tänä vuonna ostettu, koska mies on töissä ja eilenkin oli vain ilta aikaa, koska itse olin päivän töissä.

  Olen muuten myös alkanut bloggaamaan jos kiinnostaa http://teoriaajakadentaitoja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kuului hyvin sinne joellekin. :) Kävin kurkkaamassa blogiasi, kiitos vinkistä!

   Poista