keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

OOTD and some shopping

Kävin tänään H&M:llä pitkästä aikaa, kyllä kannatti! Minä olen oikeasti metsästänyt jo pitkän aikaa juuri oikean väristä ja tyylistä farkkutakkia. Monia on tullut vastaan mutta joko on sopiva koko on puuttunut tai takki ei ole ollut vain täydellinen. H&M:lle oli varmaan hiljattain tulleet nämä takit, koska niitä oli vielä paljon jäljellä. Sovittamisen jälkeen en paljon miettinyt ostospäätöstä, se oli selvä homma! :) Lisäksi kassan lähellä oli todella edulliseen hintaan kesäkenkiä, poimin sitten nuo söpöt kengät vielä mukaan. Saattaa olla, että nämä pääsee molemmat päälle PoriJazzeille Hurtsin keikalle. :)


Värjäsin tässä hiukset ihan itse toissapäivänä, meni hermot tyvikasvuun ja siihen punaiseen "liukuväriin", se punainen lähtee niin äkkiä hiuksista pois. Vaikka olen värihoitsikallakin niitä kohtia yrittänyt hoitaa. Nyt on sitten taas koko tukka musta, tykkään!


Aamulla oli aika vilpoinen ilma, töihin laitoin sitten tuon aika kevyen neuletakin päälle. Iltapäivällä sitten paistoikin aurinko (vaikka piti ukkostaa ja sataa vettä), kuuma tuli pikkuisen. Tosi kiva ilma kylläkin nyt, ei ole liian kuuma mutta kuitenkin aurinko paistaa ja tuulee sopivasti. :)


Meillä tuo toimistopukeutuminen ei ole niin business. Ihan hyvin menee tälläinen aika rento mutta kuitenkin suhteellisen asiallinen asu. Neuletakeista kyllä tykkään, varsinkin syksy on niiden kulta-aikaa.

Onko joku muukin tulossa PoriJazzeille tai jopa Hurtsin keikalle? :D

1 kommentti:

  1. Kiva asu, tälläisessä itsekkin olen usein toimistolla. Ihanat noi uudet kesäkengät! T. Nonna

    VastaaPoista