tiistai 8. heinäkuuta 2014

Mekko pohdintaa (Yours)

Viimeksi aloitin postauksen, että mikä ihana ilma. No nyt voisin ihan pikkuisen vinkua asiasta..on niin kuuma! En ole koskaan ollut mikään helteiden suurin ystävä (toisin kuin mieheni) ja tälläiset kelit vetää minut ihan väsyneeksi. Ei oikein jaksaisi tehdä mitään extraa, onneksi töissä on edes jonkinlainen ilmastointi. Muuten ei tulisi niistäkään mitään.
Laitettiin äsken tuuletin puhaltamaan tuohon lattialle ensimmäistä kertaa tälle kesälle, olisitte nähneet Elviran! Se kuulkaa ampaisi juoksuun ja oikein kiirehti tuulettimen ihan eteen ja löi maate. Taitaa olla kissalla kuuma tai sitten muuten vain tykkää tuulettimesta. :) Poikakissa ei ole käynyt edes haistelemassa laitetta, taitaa pelätä sitä vähäsen.

Olen tässä käynyt aika paljon eri sivuilla metsästämässä syksyksi sitä juhlavaa mekkoa juhliin, joissa on pukukoodina musta puku. Mielelläni laittaisin pitkän mekon, ennemmin siis kuin lyhyemmän.
Yours on laajentanut todella vauhdikkaasti myymäläverkostoaan tuolla Englannissa! Nykyään jopa suur-Lonton alueella on Yoursin myymälä. Sinne haluaisin todella paljon! Yhdessä Yoursin myymälässä olen aiemmin käynyt ja tykkäsin kyllä pörräillä siellä, silloin tarttuikin jonkin verran vaatteita mukaan. Paljon sellaista käyttövaatetta kotiin ja vapaa-ajalle.

Yoursin sivuilla on ihania mekkoja mutta sitten taas ei tiedä, että kuinka ne istuu omaan kroppaan.
Onko kukaan lukijoista tilannut hiljattain pitkää aika juhlavaa mekkoa esim. Yoursilta?

Tässä muutama poiminta Yoursin sivuilta, jotka ovat vaihtoehtoja tilattavaksi.

Kaunis yönsininen mekko
Tyylikäs lyhyempi mekko
Psykedeelinen mekko.
Oli siellä sivuilla muutama muukin mutta niistä oli jo koot loppu. :(
Potentiaalisin näistä on ehkä tuo ensimmäinen, se ainakin on juhlava ja tiedän tuon värin sopivan hyvin itselleni.


16 kommenttia:

 1. Yours on mun mielestä parantanut kovasti valikoimaansa. Ja tosiaan heidän myymäläänsä ois aika mahtavaa päästä. Olenkin ihmetellyt kun heillä ei myymälää Lontoossa ole ollut.
  Ennen tosin vannoin NewLookin nimeen mutta nyt taitaa kelkka vähän kääntyä. NL on mennyt ehkä liian trendi/nuoriso jutuksi tai minä vanhentunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä minunkin mielestä on parantanut paljon valikoimaa. NewLook on aika trendikäs nykyään, en ole sieltä hetkeen löytänyt sellaista MUST -juttua. :)

   Poista
 2. Tuo yönsininen mekko on mahtava ja menee meikäläisen harkintaboksiin :-) En ole vaan koskaan tilannut Yoursilta.... Tuleeko paketti miten nopeasti?

  VastaaPoista
 3. Mulle on tulossa tuo ensimmäinen mekko korallinpunaisena. Tilasin sen viime viikolla, joten eiköhän se kohta tule postilaatikkoon. T. Nonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se korallinpunainenkin oli tosi kaunis! Kerrothan, että millainen mekko oli luonnossa? :)

   Poista
  2. Mekko on tosi kaunis luonnossa. Istuu hyvin. Vaatii korkeat korot (olen 169 cm pitkä), jottei laahaa maata. Olen tyytyväinen :) Tilasin uk koon 16. Viikon päästä mekko pääsee päälle :) t. Nonna

   Poista
 4. Sininen mekko olis varmaan upea sulle! En ole käynyt vähään aikaan Yoursin sivuilla, täytyy käydä kurkkaamassa. Kirsikkainen: Mun mielestä taas päinvastoin, ovat enemmän siirtyneet mummovaatteisiin NewLookissa, joten ehkä vaan olet liian trendikäs! :) Ninni: Yoursin paketit tulevat
  n viikossa (nopeammin kuin monesta 'kotimaisesta' kaupasta!). -B-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Evans on mummumainen ja NewLook trendikäs mutta ehkä kaikkein trendikkäin on kuitenkin Asos. :)

   Poista
 5. Onpa kauniita mekkoja! Kyllä nuo Yoursin mekot tuntuu hyvin istuvan ainakin Värikäs Elämäni-blogin Pipsalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Pipsa kyllä varmaan tilaa Yoursilta melkein kaikki vaatteensa. :)

   Poista
 6. Ensimmäinen ehdottomasti paras valinta mustapuku-etiketin juhlaan ja muutenkin tyylikkäin! Viiminen ei mielestäni ole hienoon juhlaan tarkoitettu ainakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä olen kanssasi, viimeinen mekko ei ole niin juhlava.

   Poista
 7. Mulla on tuo kakkoskuvan mekko, mutta kokopitkänä ja olen kyllä ihan tyytyväinen siihen.
  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se oli kaunis mekko! Olisin sen varmaan tilannutkin heti mutta siitä oli melkein kaikki koot loppu. :(

   Poista
 8. Ite tilasin ton tyyppisen mekon viime syksynä ja oon siihen tosi tyytyväinen. En vaa oo tottunu ihan niin antaviin kaula-aukkoihin :D ja käsin pesusta tietenki vähän miinusta mutta se ei haittaa kun tulee kuitenki harvemmin käytettyä.

  VastaaPoista