perjantai 25. heinäkuuta 2014

Terassikalusteita

En ole varmaan kertonutkaan vielä täällä, että mies rakentaa meille tuonne takapihalle terassia. Aika isokin sellainen on tulossa, mahtuu vaikka iso kulmasohva ja pöytä.
Ollaan tänään käyty katselemassa erilaisia kalusteita vaikka kuinka monessa paikassa.
Tarve olisi mielellään sohvamaisiin kalusteisiin mutta lisäksi siinä pitäisi olla sellainen puolikorkea pöytä, joka sopii ruokailuun.
Aika hyvin ovat hinnat jo tippuneet, osa oli jo -50%. Asko oli kyllä paras, heillä oli ainaostaan enää tasan yksi sohvaryhmä myynnissä. Olivat kuulemma myyneet ne kaikki muut loppuun jo juhannukseen aikaan. :)

Tässä kuvia muutamista potentiaaleista kalusteista.

Tämä kuva on Iskun/Vepsäläisen myymälästä, tämä on kaunis ryhmä. Hinta oli jotain 700€ luokkaa, tarjouksessa siis. Meidän talon tyyliin ei sovi mikään kovin moderni ryhmä, pitää olla tälläinen hieman romanttinen tyyli.


Ei kannata välittää tämän kuvan ilmeestäni, mies ottanut kuvan just hyvään aikaan. :D Tämä ryhmä   oli myynnissä Maskussa, kokonaishinta tuolle ryhmälle nousi jotain 1000€ luokkaan.Tämä ryhmä oli myös Maskussa, hinta oli tosi edullinen. Muistaakseni 400€, laadusta kyllä huomasi että oli kyse edullisemmasta tavarasta, lisäksi tuossa pöydällä ei oikein pysty syömään mataluuden takia.


Tämä ryhmä on myynnissä Stemmassa, koko valkoinen setti oli hintaan 375€. Tuosta oli saatavilla myös harmaa väri, sen hinta oli vain 295€. Tämä olisi muuten hyvä mutta jotenkin ei pysty istumaan rennosti tuon suoran selkänojan takia. Toki siihen varmaan ostettaisiin tyynyjä mutta kuitenkin..

Tämä ryhmä oli myynnissä Sotkassa, on muuten edullinen, 199€. Ei ole meidän tarkoitukseen sopiva mutta sopii varmasti hyvin esim. johonkin opiskelijakämpän terassille. 

Meidän suosikki kuitenkin on tällä hetkellä tämä kaunis ryhmä. Ilmajoella sijaitsee iso huonekalualan yritys Lähdesmäki. Heillä on myös nettimyynti ja tämä kaunokainen löytyi sieltä, tarjoushinta on 799€, täältä suoraan ryhmän tietoihin.

Vaikea päätös, kun nämä kalusteet pitää sitten miellyttää pitkän aikaa. Ei kannata varmaan mitään halpaa ostaa, jos se ei sitten kestäkään kuin pari kesää? 

Onko teillä kokemuksia terassikalusteiden ostamisesta viike aikoina? Täällä Vaasassa ei ole tietty yhtä isot valikoimat kuin esim. Helsingissä mutta ehkä tuo Lähdesmäki on potentiaalisin. Heillä on kuitenkin tosi iso valikoima. :)


9 kommenttia:

 1. Mainiot ilmeet! :) Toi toinen kuva on vähän sellainen "No täähän on just sopiva" ja sitten kolmannessa kuvassa "Ei sitten" mökötysilme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies on hyvä ottamaan kuvia juuri oikealla hetkellä. :)

   Poista
 2. Mä lämpenen jostain syystä nyt tuolle Sotkan retro-ryhmälle (sopisi omalle parvekkeelle jos olisi se parveke) :) Mutta tuo alin on kyllä tukevan oloinen,et ole livenä ryhmää nähnyt vielä?.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtiin livenä tuo alin ryhmä, se oli kyllä iso! :) Ehkä jopa vähän liian isokin. :D

   Poista
 3. Kas kun tekin ette ota yhtä ällö-pöllön värisiä fatboy-säkkejä kuten pipsukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me sellaisia, ei ole ihan meidän tyylisiä ja ei niistä pysty syömään grilliruokaa. :D

   Poista
 4. Ostetiin juuri pari viikkoa sitten kulmasohva Maskusta terassille. Mode-sarjaa eli sitä kalliimpaa ja laadukkaampaa maskun paloista koottavaa polyrottinkisarjaa. Myyjä sanoi että sitä Easy-sarjaa sitä halvempaa on ollut rungon vääntymisiä, mutta kolmatta kesää myyvät Modea ja se on ollut kestävää. Mielestäni kiva, kun saa itse suunnitella mitkä palat haluaa. Meidän paketilla oli ovh 1205€ ja maksettiin 795€ tarjouksen jälkeen. Olen tekemässä blogitekstiä vielä tänään illalla meidän terassista ja sen kalustuksesta. Meillä on siis erillinen ruokapöytä ja sohvaosio. Eilen valmistui tämä 25m2 terassi. Siis tänne tulee tekstiä illallla: http://teoriaajakadentaitoja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin katsomassa kuvia blogistasi, tykkäsin. :) Meillä on lattia juurikin bygg maxin matskua mutta sitten kaiteet on starkilta, kun huomattiin bygg maxin heikompi laatu. :D

   Poista
 5. Joo bygg max on kyllä aika huijausta. Mainoksissa halvat hinnat ja laatu ainakin Porin myymälässä kehnoa. Innolla odotan kuvia teidän terassista :)

  VastaaPoista