maanantai 1. lokakuuta 2012

Takaisin kotona

Viime yönä kotiuduttu Turusta ja Silja Europalta. Käytiin Ikeassa menomatkalla ja tuli ostettua jotain vähäsen niiden lihapullien lisäksi. Taisi olla kyllä  ensimmäinen kerta, kun pääsi sieltä pois ihan vain parin tavaran kanssa. :)

Kamera pysyi laukussa suurimman osan ajasta, ei vain jostain syystä tullut otettua kuvia kauheasti. Laitoin päälleni pitkästä aikaa KappAhlin lyhyen nahkatakin, jossa on selässä niittejä. En ole voinut pitää takkia, koska hiukset jäi ikävästi kiinni niitteihin. Nyt kun hiukset on vähäsen lyhyemmät, niin sitä kiinni jäämistä ei tapahtunut paljoa. Tietty hiuksiakin voisi pitää kiinni, niin ei silloin ainakaan jäisi kiinni.

Takki - KappAhl, paita - Zizzi, pitsitoppi - Zizzi, housut - H&M+, huivi - messuilta.
Asu muuten sama kuin tuossa yllä mutta päällä on yksi toinen Zizzin paita ja statement -koru H&M:ltä.
Sitten niitä hankintoja laivan ja Ikean osalta. :)


Söpö pipo löytyi laivalta, maksoi vain 9,95€, nyt saa tulla pakkasta! ;) Clarinsin aurinkovoide tulevaa matkaa varten laivalta, karkkia ja purkkaa tietysti myös laivalta. :) Mail -teline takana on päivän postia varten, kätevä siihen laittaa uuden postin, kun mies aina huutelee, että missä on päivän posti. :D Pitsireunainen lautanen on Ikeasta ja samon ihanat pöytäkynttilän jalat. Juuri tuollaisia ole etsinyt jo pitemmän aikaa. Kaapista löytyneet kynttilät laitoin vain tuohon kuvan oton ajaksi, tarkoitus löytää ihan puhtaan valkoiset kynttilät noihin jalkoihin.

Nyt sitten salille hikoilemaan laivalta hankittuja ylimääräisiä kiloja. :D

Pitää vielä laittaa kuva tuosta rakkaasta Johnnystä, kun se niin söpösti nukkuu tuossa vieressä. <3 p="p">

5 kommenttia:

  1. Ei kai sitä aina ole niin tarvetta ottaa kamalaa määrää kuvia? Minä huomaan ainakin, että kovin olen rajoittunut nykyisin pelkkiin asukuviin. Pitää varmaan skarpata muidenkin kuvien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jotenkin iitse tykkään, että postauksissa olisi aina kuvia. :)

      Poista
  2. Kyllä Johnny on sitten suloinen.Meillä yhtä ihana excotic-tyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, onko sinulla blogia tai paikkaa mistä voisi kuvia katsella? :)

      Poista
  3. Mulla on pieni darra ja rupesin itkeen ku nain tan kissakuvan. Aivan uskomattoman ihana. se sun oranssivalkea kissa on kans ihana. Oon rakastunut <3 <3 <3 Halaa niita mun puolesta ja anna niille herkkuja!! <3

    VastaaPoista