lauantai 6. lokakuuta 2012

Some DIY

Käsityömessut tuli katsastettua ja jotakin pientä sieltä jäi käteen. :)


Rakastan Rivieta Maisonin tuotteita. Seinäjoen keskustassa on eräs sisustusmyymälä, jossa kyseisiä tuotteita myydään. Minulla oli sinne lahjakortti, jonka käytin kokonaan kynttilöihin! Kiitos M lahjasta!
Sormus ja koristenauha ovat sitten molemmat messuilta.

Mustat kynttilät ovat Riviera Maison, valkoiset jotain ihan toista merkkiä.
Ostin messuilta koristenauhaa valkoisia kynttilöitä varten. Nuo mustat Maisonin kynttilät eivät tarvitse enää mitään koristeita. :D

Kieputin koristenauhan simppelisti kynttilöiden ympäri, jopa minä selviydyn jotenkin siitä! Nauha kyllä meinasi koko ajan karata ja oli vaikea saada sitä tiukasti. Mutta nyt ne on jotenkin siinä. :)

Hermoja kiristi tänään tuo liikenne. Täällä Pohjanmaalla on todella sateista ja ihmiset näköjään pelkäävät kovasti sitä vettä tuolla liikenteessä. Minua alkaa ärsyttämään huonosti/väärin ajavat autokuskit ja tänään niitä oli liikkeellä paljon. Vaikka sanotaan, että vanhukset ovat liikenteessä kaikkein turvallisimpia kuskeja, niin minä en kyllä tuota allekirjoita. Tänään ohitin useamman vanhuksen, joka ajoi n. 60km/h 80km/h alueella. Ihmiset tekevät vaarallisia ohituksia, kun he eivät jaksa junnata näiden hitaiden takana. Tänäänkin näin pari läheltä piti -tilannetta. :(

Jos nyt olisi tarpeeksi höpöttänyt liikenteestä. Mietittiin miehen kanssa, että jos vuokrattaisiin leffa Elisa viihdepalvelun kautta. Tuo palvelu on niin kätevä, ei tarvitse lähteä tuonne kylmään ja sateeseen vuokraamaan leffaa. Vielä ei löydetty mitään katsomisen arvoista trailereiden perusteella, ehtiihän sitä tässä vielä. :)

8 kommenttia:

 1. Ohitit ihmisiä jotka kehtasivat ajaa 60km/h alueella, jossa rajoitus oli 80km/h kun oli todella sateista. No voivoi. Hieno asenne. Se nopeusrajoitus onkin juuri aina se miniminopeus, ja vaikka sataisi niin ettei eteenpäin nää tai tulvisi niin että on jatkuvasti vaarassa ajautua tieltä ulos, pitää painaa vähintään juuri sitä vauhtia joka on suurin sallittu.
  Saako edes moottoritiellä hidastaa rankkasateella 120km/h rajoituksesta sanotaan nyt vaikka sataseen vai ärsyttääkö se sinua sielläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä ei ollut kaatosade, vaan tihkusade. Rankkasade on ihan eria asia, tietty silloin ajetaan normaalia hitaampaa. Muut ovat kanssani samaa mieltä, koska ohituksia näkyi paljon. ;)

   Poista
 2. Olen samaa mieltä hidastelijoista, kyllähän ne ärsyttävät kovasti !

  Täällä pohjanmaalla kyllä joo, on satanut, mutta eilen ajelin semmoisilla säillä että eteen kyllä näki, jos vaan toimivat pyyhkijät omisti. Silti nopeus on sitä 60-70 satasenkin alueella, ihmettelen vaan miksi ?

  Nyt pitäisi vielä nauttia kun on viimeiset hetkin ajaa satasta. :)

  Itse olen kyllä arka ja riskejä ottamaton kuski, inhoan ohittaa, mutta joskus on pakko.

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hidastelijat ovat kyllä riski liikenteessä. Joo, pian ne uudet nopeusrajoitukset tulevat sieltä. :(

   Poista
 3. Kiva että löysit lahjakortilla ostettavaa :) Sulla on hyvä maku,mulla on kans noi samat RM kynttilät ja noi kynttilänjalatkin löytyy meiltä ;)-M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa M! :) Tällä viikolla kuulemma tulee noita RM:n kynttilöitä valkoisenakin, varmaan ihania! Täällä Vaasassa on muuten RM:n myymälä, en ole vielä käynyt siellä, pitää mennä pian!

   Poista
 4. Kauniita kauniita kynttilöitä kyllä :) Itse pidän tuommoisista kunnon pöytäkynttilöistä tai sitten ihan tiukuista :)

  Liikenne kiristää aina hermoja, itse tosin ajan ennemmin hiljaa jos en uskalla ajaa kovempaa sateen tai muun kelin takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Dahlia! Hassua, minä kutsun niitä tuikuiksi. :)

   Poista