perjantai 12. lokakuuta 2012

Asiaa ja asua

Aikaisemmin en blogissani tästä mitään maininnut mutta nyt kun pahin on ohi, ajattelin valaista. Meidän Johnnyllä oli vakava silmävamma, joka todettiin alkuviikosta. Silmään oli osunut jokin, en todellakaan tiedä että mikä, ja tilanne näytti todella pahalta. Yksi vaihtoehto oli jopa silmän poistaminen. Onneksi eläinlääkäri kuitenkin totesi, että jos silmä reagoi lääkkeisiin hyviin, niin se voidaan välttää. Tänään taas käytiin eläinlääkärissä ja silmä on parantunut hyvin. Vieläkin on vaara olemassa, jos jostain syystä silmä lähtee ottamaan takapakkia lääkkeisiin. Todella toivon sydämestäni, että silmä saadaan täysin parannettua. Olen elänyt viime päivät 2 tunnin sykleissä, koska lääkkeitä on pitänyt antaa todella usein, ihan 24h. Onneksi minulla on ollut tämä viikko vapaa töistä, olen keskittynyt täysillä rakkaan hoitamiseen. Eläinlääkäri kehui, että ollut todella mahtava potilas tuo Johnny, vaikka kaikkea ikävää on jouduttu tekemään. Johnny nyt pelkää minua jonkin verran, koska eihän se monien silmätippojen saaminen silmään mitään mukavinta puuhaa ole. Ensi viikollakin on vielä käyntejä eläinlääkärissä ja tippojen antaminen jatkuu, nyt onneksi vain 6 krt/vrk.
Onko teillä lukijoilla vastaavia kokemuksia lemmikkien sairastumisesta?

Tänään olenkin sitten käynyt asioilla ja kaupungilla, kun lääkkeitä ei tarvitse antaa niin usein.

Paita - Zizzi, liivi - Zizzi, farkut - Evans, kengät - Nelly
Siinä on helmillä kokoa. :)

Laitoin jalkaani ensimmäistä Nellyltä tilaamani korkeat nilkkurit. Oli sitten muuten niin mahtavat jalkaan, että huh!


Kävin Seppälässä piipahtamassa, sinne oli tullu ihan ok talvitakkeja. Yhtä sovitin mutta ei vain sitten napannut ihan täysin tuo malli.


Takkeja oli myös mustana mutta halusin kokeilla kerrankin jotain toista väriä. Takki olisi saanut olla vyötärön kohdalta kapeampi, nyt se oli jotenkin kauhean suora pökkelö. Itseasiassa näin "normaalien" puolella melkein samanlaisia takkeja ja ne oli kavennettu! Mutta tuo huppu oli ihana ja matsku oli hieman tuollaista kiiltävää. Ihanat muuten nuo Seppälän sovituskopit..osa myymälöistä on uusittu mutta ei tuo keskustan. :/

Sitten meninkin syömään Subin. Oli mahtavaa syödä jotakin muuta kuin Kokkikartanon lohikeittoa, olen syönyt sitä viime aikoina paljon. Täyttävää ja hyvää, eikä ole niin paljon lisäaineita, vaikka onkin mikrokeitto. Subi oli tällä kertaa Fajitas, joka on sesonkijuttu tuolla. Oli muuten todella hyvää!


Kävin tänään vihdoin täällä Vaasan Riviera Maison -liikkeessä. Oli todella kaunis liike mutta ehkä olisi saanut enemmän olla sellaista myytävää pikkutavaraa. Kun ei nyt ihan ole tarvetta 1000€ maksavalle pinnasängylle;)

Ostin sitten testiin yhden todella kauniin mukin, jota voi käyttää ihan kuumienkin juomien kanssa. On kuulemma todella laadukas ja kestävä, eli pitkäikäinen. Esitin jo miehelle toivomuksen, että näitä joululahjaksi ainakin 3 kpl. :)

Hups, mistä tuo munkki tuohon tuli?
Ei vaiskaa, en edes syönyt tuota munkkia kokonaa..ei meinaa ollut hyvänmakuinen. :( Mies saa syödä loppuun. Mutta eikö ole kaunis muki?


Taidan laittaa myyntiin/antaa pois tuolta kaapista KoKo-mukeja, joita minulla on oikeastaan eniten. Muuten tuolla kaapissa on kaikki ihan erilaisia mukeja. Olen ostanut aina yhden, jos olen löytänyt jonkin kivan. :)

Huomenna menen käymään Seinäjoella. Pitää mennä hypistelemään taas Zizzin hania uutuuksia ja samalla käyn hakemassa tuolle kissu potilaalle ruokaa, jota ei saa täältä Vaasasta ollenkaan..how weird is that.

Ensi viikosta on tulosta kiireinen.. töitä ja paljon matkustelua. Luultavasti 2 x Helsinki +  1x Jyväskylä. :)


10 kommenttia:

  1. Heippa Satu. Toivottavasti pahin on nyt ohi ja sun kisu paranee pian. Hauskaa viikonloppua sinnekin päin ja nähdään ens viikolla. On muuten aivan ihanat ne sun mustat Riviera Maisonin kynttilät. Meillä on näköjään muutenkin samanlainen maku, ei pelkästään vaatteiden osalta :) Ai niin, minkä värisiä KoKo-mukeja sulla olis ? Terv. Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne! :)
      Kaapista löytyypi v.sinisiä ja v.vihreitä mukeja. Kiinnostaisiko? :)

      Nähdään ensi viikolla! :)

      Poista
    2. Joo mukit kiinnostais :) Varsinkin vihreät, mutta sinisetkin ok. Olipas kiva nähdä noita Zizzin vaatteita sun päällä, muutamaa olin ittellenikin miettinyt. Onneks ens viikolla avataan Hyvinkäälle Zizzi, joten pääsen sinne aina nopeesti.

      Poista
  2. Pikaista paranemista pikku potilaalle!!!

    Kiva kaulakoru. Mistä olet hankkinut?

    VastaaPoista
  3. Ihanasti sopii tuo harmaa poncho-tyylinen takki sulle! :) Mistä se on? Voiskohan se sopia mullekkin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo viitta on tilattu Hobby Hallista jo ainakin vuosi sitten jo. Se on FLO G, joka on ehkä HH:n oma merkki? Siellä oli vähäsen samantyyppinen juttu nyt https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Pooloneuletunika-harmaa-koot-42-56/308570?

      :)

      Poista
  4. Ihana tuo Zizzin liivi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, olen pitänyt sitä paljon. Ostin sen vielä silloin -50% hinnalla, jee. :) Aleksi 13 myi silloin Zizziä mutta ei myy enää. :(

      Poista
  5. Minun koiralla kävi samalla lailla.Ulkoillessa osui joku tikku tai muu vastaava silmään ja iso haava verkkokalvolle.No antibiooteilla,tipoilla ja salvalla saatu tilanne hallintaan.

    VastaaPoista