keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Halensin uutuuksia!

Tänään tuli uusi Halensin kuvasto ja pakkohan se oli selata läpi. Oletteko muuten huomanneet, että Halensilla ei ole enää erikseen plussakokoisten osastoa, vaan normaalikokoiset vaatteet on tehty kokoon 52/54 asti. Siistiä! Aina sanotaan, että ei normaalikokoisten vaatteita voi "venyttää" isompiin kokoluokkiin. No Halens ainakin on osoittanut tämän väittämän vääräksi. Tilaan varmaan jotain, että saisi tietää vaatteiden istuvuuden!

Onko teillä jo kokemuksia Halensin uudelleen mitoitetuista vaatteista?

Poimin tähän muutaman uutuuden, joka on ainakin minun silmiini iski. Osa on aika pikkujoulu meiningillä tehty mutta yhdistelemällä hillityimpiin juttuihin, saa vaikutelman pois siitä pikkujoulu fiiliksestä.

Kuvien linkeistä pääsee suoraan Halensin sivuille ja sen tietyn tuotteen tilaustietoihin.

mekko/tunika 37,95€
Tunika 37,95€
pitsibolero 24,95€
tunika 37,95€
paita 32,95€
tunika 32,95€
tunika 32,95€
neuletakki 24,95€
paita 24,95€
pusero 32,95€
maihari 89,95€

takki 64,95€

Tykkäsittekö? Varsinkin tuo viimeinen takki on ihana, en ole nähnyt tuollaista malli ennen plussakokoisilla ja varsinkin tuo vyö on ihana!!

Halensin sivuilla on paljon muitakin ihania takkeja ja muita vaatteita, kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

Olin tänään salilla ja Zumbassa. Ei tuo Zumba oikein enää iske, en vain saa siitä niin hyvää treeniä. Salin jälkeen on paljon väsyneempi ja voimattomampi olo, joka mielestäni kertoo kovemmasta treenistä. :)


9 kommenttia:

 1. Ohho, ompas yllättävän kivoja juttuja Halensilla! En oo koskaan ees harkinnu tilaavani sieltä, mutta toi ylin mekko ja sit toi epäsymmetrisellä helmalla oleva neulehan on aika ihania.. täytyypä vierailla siellä sivuilla :)) Tää sun blogi on symppis ja ihana <3

  t. GS! Mia

  VastaaPoista
 2. Sitten sä et zumbaa kunnolla. Aika lailla reilusti sua parempi kuntosia oon zumbassa tavannu ja ihan kunnon treenin sanovat saaneensa... Eli ei oo vika zumbassa vaan zumbaajassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa viime tunnilla kiinnitin huomiota siihen, että monella muulla ei nouse jalka niin korkealle kuin itselläni nousi. Mutta saliharjoittelu on minulle ehkä sen takia rankempaa, koska teen oikeasti isoilla painoilla ja se kyllä tuntuu kropassa. Kyllä minullekin tuli Zumban aikana hiki ja hengästytti kunnolla mutta ei tullut ihan samanlaista fiilistä, kuin saliharhoittelun jälkeen. Tuntui, että joi palautusjuoman ihan turhaan, kun ei ollut niin rättipoikkiväsynyt. :D

   Poista
 3. Olitko tuurissa eilen? :) Jos olit niin näin sut siellä ruokakaupan puolella grillin tykönä, olit tosi nätti myös luonnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin juu! :) Tosi hassua mutta minulle tuli eilen sellainen fiilis, että lähistöllä saattaa olla joku blogin lukija. Oikeasti, miten voi tulla sellainen fiilis ja se piti vielä paikkansa! :D

   Poista
 4. Toi musta tunika strasseilla (onko ne strasseja?) on tosi kivan näköinen! :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin sen tilata, varmaan kiva päällä. :)

   Poista
 5. Tilasitko jo jonkun? Ehdottomasti asukuvia kehiin sitten! Tosi nättejä kaikki noi mustat yläosat :>

  VastaaPoista