maanantai 22. lokakuuta 2012

Matkaraportti

Huh, huh. Viime viikko oli aika raskas ja sen kyllä huomasi sunnuntaiaamuna, kun ei meinannut millään jaksaa nousta hotellin aamupalalle. Ja uskokaa pois, minä suorastaan rakastan hotellien aamupaloja! Väsymys oli ihan valtava, koska en ollut nukkut 2 viikkoon yli 6 tunnin yöunia. Osa syynä oli tietty Johnnyn sairastuminen ja lääkkeiden antaminen, joka valvotti läpi yön. Mutta viime viikko oli ihan menojen ja työn yhdistämisen takia raskasta. Mutta nyt helpottaa ja ehdin postaamaankin pitkästä aikaa.

Lauantaina tuli käytyä I love me -messuilla, johon kuului eri osit kauneus, muoti ja terveys. Erittäin mielenkiintoista, olisin voinut viipyä kauneus-osastolla ikuisuuden, mielettömän ihanaa tutustua uusiin meikkeihin ja kaikkiin hiustuotteisiin. Päätin ottaa geelilakkauksen kynsiini, koska oli hyvässä tarjouksessa, maksoi vain 20€. Normaalisti geelilakkaus maksaa noin 50€. Nykyään myydään ihan kotikäyttöön valmiita settejä, jotka sisältää mm. uunin, jossa on uv-valo, jota tarvitaan geelin kovettamiseen. Geelilakkaus kestää kynsissä 2-3 viikkoa, joten huomattavasti kestävämpi normaaliin lakkaukseen verrattuna.


Minun kynnet tehtiin Cesarin osastolla, oli ammattitaitoista työtä ja tuossa kesti vain noin 10 minuuttia, niin kynnet olivat valmiit. Valitsin vaaleanpunaisen lakan, jossa on jonkin verran kimalletta. Värejä oli paljon, joista valita..mutta vaaleanpunainen on se lempparini kynsissä, vaikka ei olekaan tällä hetkellä ehkä niin muodissa.

Kunnon valo olisi kiva näin syksyisinkin, niin saisi kunnon kuvia!

Ostoksia tein lisäksi tekoripsien osastolla myös, unohtui meinaa omat kotiin ja halusin laittaa eksta räpsyttimiä illan keikkaa varten, joka oli siis Jyväskylässä. Meillä oli noin 4 tuntia aikaa pyöriä messuilla, että ehdittiin hyvin Jyväskylään lähtevään junaan. Se aika meni niiin lujaa, olisi voinut olla tuplasti sen ajan. Tietty muotinäytöksissä meni yhteensä tunti, mutta niitä oli mahtava katsoa. Varsinkin kun ne on kunnolla tehty, ei mitään harrastelija meininkiä. :)

Kamerallani ei saanut otettua kunnon kuvia ollenkaan tuolla muotinäytöksessä, todella kaukana kunnon kuvista. Hieno lisä muotinäytökseen oli balettitanssiesitys, siitä napsasin kuvan, josta saa ehkä jotakin selvää.


Asuna minulla oli muuten ihan sama, kuin keskiviikkoisella Helsingin reissulla. Siitä ei sitten otettu kuvia. Asu muuttui hieman, kun suuntasimme baariin The Blankon keikalle.

Hihi, muuten sama asu mutta pitsibolero tilalle ja Nellyn nilkkurit.

Tykkään kovasti noista Nellyn nilkkureista, jotka tilasin tuossa jokunen aika sitten. Päkiät oli kyllä ihan tulessa, kun baarista päästiin hotellille, silloin kengät lähti aika äkkiä jaloista. :D


Uudet ripset, oliskin tuollaiset aina!

Mitään vaatteita en ostanut, kun ei ehditty Jyväskylässä edes kaupoille. Noh, kuukauden päästä sitten Dubain kauppakeskuksiin.

Tuolla ulkona on muuten hurjan kylmä, me ei olla edes haettu talvitakkeja vielä vintiltä. Tänään kyllä pakko komentaa tuo mies vintille, koska minä en sinne kovin mielelläni mene! Äh, piti mennä salille tänään mutta tässä minä istun sohvalla tukevasti, jos huomenna sitten..


6 kommenttia:

 1. Olet aina niin pirtsakan näköinen, siis aikuisten oikeesti :) Ihan toi pitsibolero, mistä olet ostanut sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo pitsibolero on merkiltään BOCO ja hassua, että näin ihan prikulleen samanlaisia muotimessuilla eräällä osastolla myynnissä. :) En edes muista, että mistä omani on ostettu. :D

   Poista
 2. Bongasin sut keikalla lauantaina ja olisin tullut juttelemaan, mutta ehditkin kadota. :)

  Terveisin kaima Jyväskylästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Siistiä, että keikalla on ollut joku blogin lukija. Lähdettiin noin 15 minsaa keikan päättymisen jälkeen, väsytti niin paljon! Olisi ollut kiva tavata! :)

   Poista
 3. Oletpa jälleen kauniina ja iloisena! :) Ja illan asusi on ollut hieno!

  VastaaPoista