torstai 18. lokakuuta 2012

Taas sitä käytiin Helsingissä

Heips!

Taas aloitan kirjoittamalla, että eilen kotiuduin myöhään illalla Helsingin reissulta. :D

Täytyy pian muuttaa sinne, kun siellä tulee rampattua niin paljon. Olisi siellä vaan niin  mahtava asua ja niin paljon käden ulottuvilla, menoa ja meininkiä. Saisivat vain kääntää niiden asuntojen hinnat laskun, se on ihan hullua minlälaisia hintoja siellä pyydetään. Varmaan tämä meidän asunto maksaisi siellä 300.000€, jolla saisi täältä taas jo mahtavan omakotitalon. Mutta niinhän se on, että moni on valmis tinkimään asunnosta, jos saa vain asua siellä tapahtumien keskellä. :)

Mutta voi, että meillä oli taas hauskaa. Niin olisi varmaan hyvä tässä vaiheessa mainita, että oltiin siis GoSis-raadin kanssa palaverissä koko päivän ja sen takia menin Helsinkiin. Jouduin heräämään aamuyöllä neljän aikaa, että ehdin aamulla lähtevään junaan. Olin pikkuisen väsynyt eilen ja tänään olin pitkän päivän töissä. Viikonloppuna sitten taas Helsinkiin, kun on ne messut. Menoa siis rittää. :)

Otin sillon aamulla kuvia, kun mielessä oli se päivä kanssani -postaus vai miten se titteli nyt menikään. Aamulla muistin vielä kuvia ottaa mutta sitten ne kuvien ottamiset unohtui, kun lähdettiin tyttöjen kanssa kaupungille palaverin jälkeen. Julkaisen kuitenkin nyt ne kuvat, jotka ehdin ottaa...Olen ottanut kuvat sitten Samsungillani, että laatu ei ole mitä parhain.

Aamulla heti meikkiä nassuun..tai siis aamuyöllä neljään aikaan.
Hiukset kuntoon myös, tein laineet GHD:llä.
Valmiit hiukset ja nassu.
Sitten monen tunnin jälkeen pääsin Ässäkeskukseen, jossa palaveri pidettiin. Siellä oli jo muita raatilaisia aulassa odottelemassa, tulimme yhdessä lukijani Annen kanssa samaa matkaa asemalta. Ei tultu taksilla ei. ;)
Pyysin sitten Annea ottamaan kuvan asustani, laitoin päälleni muuten uuden Zizzin tunikan. Se on niiiin ihana! En malttanut säästää sitä baariin asti, jonne olen siis menossa lauantaina keikkaa katsomaan. Tuossa tunikassa on "laserleikkausta" helmassa ja ihana röyhelö edessä. Tosi mukava päällä ja sopivan väljä. :)

Päällä bolero - Usasta, tunika - Zizzi, housut - Zizzi, saappaat - Zizzi
Treffattiin MTL- Mimmi kaupungilla ja otettiin meistä kaikista yhteiskuva. Toivottavasti saan linkitettyä teillekin sen kuvan, se onnistui hyvin. :) Minulla oli siinä vajaa tunti aikaa ja tein mielessäni olleet ostokset nopeasti ja sitten hyppäsin junaan. Minä niin tykkään Mimmistä ja Pepistä, heillä on niin asenne kohdillaan ja ovat luontevia omia itsejään! :)

Esittelen ostokset seuraavassa postauksessa. Minulla on muuten huuto.netissä myynnissä kosmetiikkaa. Pitäisi sinne lisätä vielä tuo ostos, jonka tein laivalla. Piti ostaa Clarinsin luomenpohjustusvoide ja ostin vahingossa valokynän! En oikein tee sillä mitään, koska en kärsi niinkään tummista silmänalusista. Lisään sen Clarinsin tuonne huuto.nettiin pian. Tästä huutamaan!!


4 kommenttia:

 1. Mitä huulipunaa sulla on tossa lähikuvassa? Näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tuossa vaiheessa aamua ei ollut vielä mitään huulissa. :D

   Poista
 2. Postaustoive: mistä olet hankkinut viime talvena takkisi tai mistä olet hankkinut tai aiot hankkia tänä vuonna?

  ...ihmettelen tässä että näköjään Suomen takkikauppiaat ei taida tajuta että myös yli 48-koon naiset tarttee takin eikä miehistötelttaa :>

  Paniikki, ahdistus, hätä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä idea! En edes muista, että mitä takkeja tuolla vintillä minulla on. :)

   Poista