lauantai 27. lokakuuta 2012

Päivän asu

Nyt on sitten uusi James Bond nähty. Oli kyllä erilainen ja kyllä minä tykkäsin, tuo mies ei niinkään. Ennen leffaa käytiin syömässä Amarillossa ja ihmettelin kyllä tämän drinkin nimeä..

Interesting..
Laitoin sellainen uuden hankinnan päälle, jonka löysin Seppälän alesta ihan normaalien puolelta. :D Minulla oli eilen ne mustat pitkävartiset saappaat Evansilta jalassa ja taisivat vähäsen kastua eilen, kun sitä lunta tuli tuolla Tuurin suunnalla niin paljon! Laitoin sitten taas nuo ruskeat saappaat, vaikka ne mustat olisivat sopineet paremmin. Tuossa Seppälän paidassa hauska juttu on tuolla takana, kun tuo takaosa on etuosaa pidempi. Olisi tietty voinut sen kuvata mutta kun tuolla miehellä oli taas niin kiire, että kuvat piti ottaa sekunnissa... Kun kysyin siltä, että miksi naamani on ihan valkoinen, kun ei se oikeasti noin valkoinen ole, niin miehen vastaus oli vain, että ihan hyvältä se näyttää. No ei kyllä  ihan näytä. :D

Sifonkinen paita - Seppälä, pitkä toppi - Zizzi, housut - Zizzi, saappaat - Zizzi

Yksi talvitakki on jo ongittu laatikosta, talli on Flo G:n.
Tuo takki on jo ainakin pari vuotta vanha. Siinä oli jossakin vaiheessa vetoketju rikki ja en siksi ole käyttänyt sitä viime vuonna paljon yhtään. Nyt en kyllä tajua, että miten se vetskari toimi nyt ihan hyvin? Tietty syynä voi olla se, että jos ympärysmitta on pienentenyt, niin vetskari ei joudu niin kovan paineen alle. :D

Tuli muuten tästä kuvasta mieleen, että voisi tietty nuo pehmusteet laittaa jo talvelta suojaan. Huomenna muutenkin on edessä kaappien siivoamista, kun pitää kesäjuttuja laittaa pois. Ainut vaan, että tarvitsen vielä niitä Dubain matkaa varten, niin kaikkia ei voi laittaa pois.

Otin kuvaa sormuksesta, jonka löysin tänään korulaatikostani..olin unohtanut tuon kokonaan!

Sormus on hankittu Glitteristä. Kynnet ovat jonkin verran kärsineet, eli ei geelilakkaus kestä minulla kuin viikon!
Esittelyssä uusi kelloni. Jonka ostin ihan sikahalvalla, kun oli lahjakortti Kultajouseen, ei tarvinnut pulittaa muutamaa euroa enempää. :)
Nuo kynnet ovat tosiaan kasvaneet viikossa, joten geelilakkaus ei näytä enää yhtä nätiltä. Lisäksi joistakin kynsistä lakkaus on päässyt irtoamaan. Uskon, että ainakin osaa syytä on minun erittäin kuperat kynnet. Mutta onhan tuo lakkaus kestävämpi normaaliin kynsilakkaan verrattaessa ja nätimpi myös. Toivomuksena joulupukilta on oma uuni ja vehkeet, että saa tehtyä lakkauksia itse. :)


Hauskaa lauantain jatkoa! :)

ps. Osallistukaa tuohon uudistuneeseen kyselyyn. Löytyy tuosta sivun oikealta puolelta.

1 kommentti:

  1. Voiku kiva takki. Mulla on hyvin samantyylinen, samaa merkkiäkin, mutta sun on kivempi.

    VastaaPoista