tiistai 2. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Ihan hyvin energiaa riittää vielä bloggaamiseenkin, vaikka takana on yli 12 tunnin työpäivä. :D Piti tänään toteuttaa se päivä kuvina -haaste mutta pääsi se unohtumaan heti jo aamusta. Eilen sitä illalla mietin ja sitten aamulla sen unohdin heti, hyvä minä. Mutta toisaalta olisi tullut aika tylsä postaus, kun töissä meni noin pitkään.

Huomenna lähden Helsinkiin parin päivän visiitille, kyse ei ole ihan vain huvista. ;) Rankkaa tämä elämä, kun en ole edes ehtinyt purkamaan matkalaukkua laivareissun jäljiltä ja nyt se pitää taas uudestaan pakata. Noh, en valita..hauskaa tämä reissaaminen on. :) Kissut ei vain oikein tykkää, tänäänkin heti kun ulko-oven avasin, niin tyttö kissu meinasi ihan väkisin tulla ovesta ulos, kun oli ollut niin ikävä. :D Tai sitten se vaan halusi karata, kun ollut niin tylsä päivä kotona tuon pojan kanssa kahdestaan, se on tietty se toinen vaihtoehto.

Tuossa vieressä polttelee ihan uusi KG-lehti, jota on nyt ehtinyt tulla vasta hetken aikaa. Mielenkiintoisia otsikoita ainakin kannessa. Saa kyllä puhtia tähän "laihduttamiseen" ja liikkumiseen asiaan liittyvien juttujen lukemisesta. Tosin kyllä herkuttelen ihan liikaa vielä, huomenna mennään varmaan mässäilemään Grande Grillin ruokien pariin. Mutta liikunta ainakin on lisääntynyt paljon, jos vertaa aikaan vuosi sitten. :)

Nyt keskityn katselemaan X-factoria, hyvää viihdettä. :)

2 kommenttia:

  1. Kääk, mä taidan tietää mistä on kyse! :D (Ja siis ei, en kuvittele sun olevan seuraava Nightwish-solisti, vaikka senkin jobin vetäisit ihan tosta noin vaan :D) Hauskaa Helsinkireissua, tuo aurinko mukanasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasitko oikein? :) Solistiksi minusta ei ole vaikka kuinka yrittäisi, ihmisten korvat vuotaisivat verta. :D

      Poista