keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Päivän asu

Kyllä huomaa kuvasta, että tämä tyttö on väsynyt. Ei muuten mutta yöunet jääneet vähäisiksi ja tänään oli 12 tunnin työpäivä. Dubain matka polttelee kovasti jo mielessä, enää vajaa 3 viikkoa lähtöön..iiks! :)

Sydämen tykytyksiä on aiheuttanut tuo Usan supermyrsky, joka itärannikkoa on koetellut. Minun veljenihän asuu siellä ja tietty säikäytti, jos se olisi iskenyt hänen asuinpaikkaansa kunnolla. Onneksi selvittiin ilmeisesti ihan vain puun kaatumisella kadulle. :) Aika hullua kyllä, että se myrsky tuli niin voimakkaana New Yorkiin. Uutisissahan sanottiin, että erittäin harvinainen tuollainen myrsky. Lähestymiskulma on aiemmin ollut erilainen ja myrsky on usein menettänyt voimaansa merellä mutta nyt ei niin käynytkään. Siellä minäkin Battery Parkissa silloin New Yorkin matkalla tallustelin ja sitten se olikin nyt veden valtaamana koko puisto. Toivottavasti tuosta myrskystä riittää moniksi kymmeniksi vuosiksi, että ei ihan heti tarvitse asukkaiden taas kärsiä.

Mutta joo, jos menisi siihen päivän asuun. Asussa ei mitään uutta mutta nuo vaatekappaleet onkin vaatekaappini lemppareita! :)

Bolero - Usasta (Fashion to Figure), tunika - Zizzi, farkut - Evans, kengät - Nelly
Nyt täytyy mennä katsomaan, että mitä nuo kissut ryskää tuolla keittiössä. Niille tulee aina näin iltaisin kauhea ralli, jota ne vetää hetken aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti