sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Päivän asu

Nyt on kyllä päätä huimaava postaustahti, toivottavasti ei haittaa!

Kävin meinaa äsken miehen ja sen kaverin kanssa Pancho Villassa. Laitoin päälleni eilen ostetun Zizzin neuleen ja tämä on niin ihana. Varsinkin kun keksin avata takana olevan vetskarin, niin saa kaulaa enemmän esille. Neule myös lämmittää tosi mukavasti, kun seassa on villaa. Tykkään tykkään! Varsinkin 17€:n hintaan aika nappiin mennyt ostos. ;)


Eilisessä kuvassa tuo neuleen väri ei päässyt oikeuksiinsa mutta nyt päivänvalossa tuli oikea sävy esille.


Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että mitä muuta kuvassa on päällä, kun nuo nähty ainakin jo sata kertaa. :D Nuo H&M+ housut oli kyllä hyvä ostos. Niitä oli silloin muissakin väreissä mutta nyt niitä ei varmaan sieltä enää löydy. Hyvät housut juuri sen takia, että voi käyttää saappaiden kanssa ja nilkkureiden kanssa myös kapeiden lahkeiden ansiosta. Ainut huono puoli on se, että kissujen karvat nuo housut imee itseensä, koska niissä on paljon puuvillaa. Vaateharja on hyvä ystäväni..

Arvatkaa, että minne menen ensi viikonloppuna?

I love me -messuille. Tykkään tosi paljon käydä messuilla ja varsinkin kun noihin messuihin on yhdistetty niin paljon mahtavia asioista, eli terveys, muoti ja kauneus. Can´t wait!!

Pian lähden salille, kun on tullut taas possuteltua viikonlopun aikana. Tulee kolmas kerta tälle viikolle, hienoa olisi päästä joka viikko 4 kertaan mutta tämä viikko on ollut poikkeuksellinen Johnnyn sairastelun takia. Ja muutenkin aina harvoin pääsee tuohon 4 krt/vko. Viime kerralla opin käyttämään kahta uutta laitetta ja innokkaana menenkin tekemään niillä treeniä. Salihan on täynnnä mitä ihmeellisemmän näköisiä laitteita ja kaikki ei varmastikaan tiedä miten niitä käytetään. En minäkään tiedä kaikkien laitteiden ominaisuuksia mutta seuraan jonkin verran mitä muut tekee. Esimerksiki kun teen 10 minuutin alkulämmittelyn kuntopyörällä, niin seuraan samalla, jos joku tekee liikkeitä sellaisella laitteella, josta olen itse kiinnostunut. Kummasti sitä oppii. :)

Kuinka moni teistä meinaa illalla katsoa BB-live lähetyksen? Minä joudun tunnustamaan, että kun meille tuli tuo BB 24h kaupanpäällisenä miehen tilaamaan pakettiin, niin olen jonkin verran BB:tä seurannut. Nyt menen naama punaisena tämän hävettävän tunnustuksen jälkeen valmistautumaan salia varten. :D



10 kommenttia:

  1. Hei, ajattelin kysellä siulta, mahtaako tänä vuonna olla zizzille tulossa saapikkaita ja jos on niin missä hinnoissa, väreissä, malleissa?
    En oleta että olet kävelevä zizzi tietokirja, mutta eihän tässä mitään häviäkään :)
    Tai tiedätkö mahdollisesti muita vaihtoehtoja mistä suomen maasta saisi (nahkaiset) saapikkaat leveämmälle pohkeelle. Viime talvena ostin Lontoon matkalta NewLookin (muovi)saapikkaat, ja nythän ne sitten jo halkeilevat :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :)
      Saappaat ovat jo tulleet muutamia viikkoja sitten ainakin Seinäjoen Zizzille! Nyt eilen kun kävin siellä liikkeessä, niin siellä oli saatavilla 3 eri mallia. Yksi malli oli sellainen matala korkoinen ruskea saapas, joka varmasti menee jalkaan, koska saappaissa on lisäksi nauhoitus. Mistäs päis Kirsikkainen olitkaan, onko lähelläsi Zizziä? :) Seinäjoen Zizzi varmaan myös voi lähettää postiennakolla, jos heiltä vaikka kysyisi asiaa. Hinnat liikkui 150-250€:n paikkeilla, jos en ihan väärin muista!

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta :)
      Lahdesta olen ja lähimmät liikkeet siis Kouvolaan avattu uusi liike ja Vantaan Jumbon myymälä. Sopivasti alkuviikosta ajelen siitä Jumbon ohitse niin taidan piipahtaa siinä!
      Eikä tuo hintakaan niin mahdoton ole jos ovat nahkaiset ja hyvä laatuiset!

      Poista
    3. Minulla on nuo ruskeat saappaat, jotka ovat Zizzin. Ovat aitoa nahkaa ja ovat kestäneet hyvin. Hintaa olikin päälle 200€ mutta ovat osoittautuneet laadukkaiksi. :)

      Poista
  2. Ei haittaa ollenkaan tuo postaustahti, kiva kun tekstiä ja kuvia pukkaa usein!
    Kysyisin ehkä hieman outoja, nimittäin mitä kokoa käytät new lookin, evansin ja zizzin farkuissa ja yläosissa? Olen suunilleen saman kokoinen, joten auttaisi tilailussa:)
    Toki pakko ei ole vastata.
    -Kikero-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että nopea tahti ei haittaa. :) Huomenna otan tavoitteeksi päivä kanssani -postauksen, jonka haasteen Pipsa heitti. Ei minua haittaa, vaikka kokoani kysellään. NewLookilla kokoni yleensä aina on 22 tai 24, riippuu vaatteen materiaalista ja mallista. Evansilta en ole pitkään aikaan tilannut yhtään mutta siellä ainakin viimeksi sain ottaa kaikista 24 tai jopa 26! Evansin farkut, jotka minulla on päällä toiseksi viimeisimmässä postauksessa on kokoa 22 (50) ja niissä ei ole strechiä muistaakseni yhtään. Mutta Evansinkin vaatteissa pätee se sääntö, että materiaali ja malli ratkaisee. Zizzin yläosista käytän M (44/46) tai L (50/52). Viimeisimmät housut, jotka olen Zizziltä ostanut ovat kokoa 50, niissä on kylläkin strechiä.

      Tilaaminen on kyllä siitä hankalaa, että ei voi sovittaa. Mutta suosittelen lämpimästi, että tutustuu oman kropin malliin. Kannattaa laittaa päälle mustat leggarit ja musta kireä pitkä toppi, niin kropan malli tulee selvästi esille, kun mittailee itseään peilistä. Minulla on aika lailla tiimalasin mallinen kroppa (vaikkakin iso tiimalasi ;) ).

      Poista
    2. Isot kiitokset vastauksesta! Enköhän uskaltaudu tilaamaan jostain! Täytyypä tosiaan mittailla kropan mallia, jos olisi apua. Olenkin sitten varmaan jätti-päärynä;)
      -Kikero-

      Poista
  3. Heippa taas! On tosi kiva toi Zizzin neule ja halvalla tosiaan sait :) On ihan sen mallinen että sopis mullekin varmaan. Tuli muuten mieleen että nähtäiskös keskiviikkona rautatieasemalla ja mentäis yhtä matkaa perille ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juna saapuu 9:30 Helsinkiin. Oletko silloin paikkeilla? :)

      Poista
    2. Mun juna on Hesassa 9:40 joten nähdään asemalla. Mä vaikka soitan sulle sit kun oon perillä.

      Poista